FNUG Sunday Brunch & Showstopper

Hei og god søndag! Det ble et opphold i postene og for å være helt ærlig så vet jeg ikke helt hvor jevnlig postene kommer fremover heller. Formen stupte og andre ting ble viktigere enn å blogge. Jeg har stort sett tatt helt fri, jeg har nesten ikke lest blogger, kjøpt neglelakk eller i det hele tatt tenkt så mye på det. Og det var befriende egentlig for jeg trengte virkelig den energien jeg har brukt på det til andre ting. 🙂 Og dette her skal jo være gøy og ikke en jobb. Tiden får vise hvordan jeg vil bruke bloggen fremover.

I dag har jeg et par fine lakker fra FNUG å vise dere, cremelakken har det passende navnet Sunday Brunch og glitterlakken i matchende farge har glitterflak og mikroglitter, helt perfekt sammen. Begge heller mot tealgrønt og glitterlakken har også blått glitter som virkelig popper når man legger den over Sunday Brunch. Glitteret måtte jeg spre utover med kosten, om du lakker på vanlig måte så vil alt glitteret samle seg på tuppen av neglen, bare et lite tips.

FNUG Sunday Brunch & Showstopper

 

FNUG Sunday Brunch & Showstopper2

 

FNUG Sunday Brunch & Showstopper3

FNUG kan du kjøpe hos FNUG.com, Llarowe og utvalgte butikker.

Var ikke dette en fin duo?

Ikke glem å sende inn forslag til din drømmelakk fra Linda Johansen!

Har dere det fint i høstmørket? Er det noe nytt i lakkverden jeg burde sjekke ut? 🙂 Noe som kan vekke gnisten litt? Neglene mine er nå rekordkorte, fullstendig filt ned og jeg har kun behandlingslakk på. :O Men jeg har fått Dance Legend sine multichrome!

Lakkene er produktprøver fra FNUG.com. 

5 comments

  1. Gelic' nail art

    Väldigt fint lack! Gillar shredded-looken 🙂 Jag tror också de flesta bloggare tar en paus/utvärderar sitt bloggande och det tror jag bara är bra. Att blogga ska vara kul helt enkelt och då ska man blogga på ett sätt så det blir kul oavsett hur det nu är! 🙂

  2. rexxx did it

    These shades looks super pretty! I also wanted to let you know I nominated you for the Versatile Blogger Award – I don’t know if you’ve heard about this before or if you’re interested in it, but if you want you can read about it on my blog 🙂 You definitely don’t have to participate if you don’t want to, but I just wanted to let you know 🙂

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)