Vinneren av Linda Johansen Ballroom Collection!

Wow! Dette her var ikke lett, jeg skulle gjerne ha gitt dere alle et sett lakker, men det går dessverre ikke. Jeg har kikket og kikket på detaljer og kjent på hva de forskjellige design’ene gjør med meg. Og det er et som nesten får meg til å se motivet danse på neglene med flommende skjørt og jeg hører ballroom-musikken i hodet.

Gratulerer, Eva! 

Neglene dine er nydelig utført som alltid med de mest utrolige detaljene. Mannen min nektet nesten å tror at du faktisk malte dette direkte på neglene for hånd, jeg måtte nesten frem med you tube videoene dine for å overbevise ham. Send meg adressen din så kommer det snart lakker dansende din vei. 🙂

Men…

Jeg har ikke vært helt ærlig for jeg har nemlig ikke et sett å gi bort, men to. 😉 Og det siste bestemte jeg meg for å gi bort ved å trekke blant de resterende deltakerne. Jeg liker å gjøre det slik for jeg vil at mine konkurranser skal gi muligheter til alle deltakerne og at flest mulig deltar uansett om de er nybegynnere eller proffer. Så jeg fjernet Eva fra listen og lot de under henne rykke opp et hakk og brukte deretter random.org til å trekke et nummer mellom 1-16 og den heldige vinneren av den trekningen er:

Gelic’

Gratulerer, send meg adressen din så får også du et sett med Ballroom Collection i posten. 🙂

Jeg kommer til å sende ut e-mail senere i dag til begge to (om dere ikke kommer meg i forkjøpet med å sende adressen) Dere har da 48 timer på å svare med adressen, om den ikke kommer må jeg plukke nye vinnere.

Tusen takk til alle deltakerne! Linda Johansen har sett alle bidragene også og er glad og rørt over deltakelsen, godt jobbet!

Jeg håper dere kikker innom bloggen i morgen også for da har jeg veldig spennende nyheter som jeg tror er noe dere alle vil like. 😉 

 

Premiene er sponset av LindaJohansen.no

6 comments

  1. Sirkus

    Stilig! At det går an å lage noe så kult. Helt utrolig. Gratulerer så mye til vinnerne.
    Du er flink ana, som gjør det på den måten, slik at alle kan være med.

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)