Her er bidragene til Ballroom Collection-konkurransen!

Hjelpe meg, jeg er helt satt ut og rørt jeg. Litt sliten og sånn for tiden og da var det rørende å se hvor flinke og fine dere er, tusen takk for et strålende lyspunkt! I dag kommer jeg til å liste opp bidragene i tilfeldig (noenlunde alfabetisk)rekkefølge, jeg har dessverre ikke kapasitet til å kommentere hvert enkelt bilde, men om deltagerne har sendt med en liten tekst så limer jeg den inn. I morgen kommer jeg med avsløringen av vinneren! 😀

Finn frem tekoppen her er det mange fine bilder!

1. Ada

Her kommer bidraget mitt til Linda Johansen konkurransen. Jeg har latt med inspirere av to av kjolene til Linda Johansen. Til basen lot jeg meg inspirere av kjolen hun hadde under lanseringen av programmet (rød glitterkjole). Jeg lot meg også inspirere av kjolen hun hadde i det første programmet. Synes den var kjempeflott og tenkte at de store runde glitrene nederst på kjolen hadde vært fint sammen med den røde glitterfargen. La også til litt ekstra glitter, for det er jo skal vi danse 😉

Synes denne konkurransen var helt super (er over snittet glad i bling og glitter) og gleder meg til å se alle bidragene!

SONY DSC

 

2. Anne Marie

Det er så moro med konkurranse! Har hatt det kjempegøy denne uka med å finne på forskjellig nail art 🙂
Jeg er dessverre ikke så veldig flink til å ta bilder, men håper de ble bra nok… Jeg ble inspirert av kjolen Linda hadde på seg da hun dessverre røk ut… Den var kjempefin i sølv og glitter med litt svarte detaljer. Så det inspirerte meg til en svart og sølv “skittle”. Den svarte er OPI Lady in black. På tommelen har jeg limt på små sølvperler fra Layla, pekefingeren er med OPI Silver Shatter, langfingeren er stemplet med sølvlakk fra Depend, ringfingeren er samme sølvlakk med HM Jo is in the house over og på lillefingeren har jeg hatt på sekskantet holografisk sølvglitter fra BornPrettyStore.

Anne Marie (1)

3. Eva

Så nåede jeg at få lavet nogle negle til konkurrencen! Håber de er okay til konkurrencen og temaet. Jeg har ikke meget forstand på Ballroom dance, men det ar en sjov udfordring, og præmien er jo fantastisk 🙂
Eva

 

4. Gelic’

Jag valde att inspireras av Linda Johansens silvriga klänningar med svarta dekorationer (även om jag vet att det inte var ett tvång att välja just hennes) Jag valde att göra en gradient av silvrig och svart holo och sen svart opaka stenar som dekoration. Enkelt och elegant, i mina ögon i alla fall.. haha 😀

Gelic' från gelicnailart.blogspot.se

 

5. Grete

Grete

 

6. Gry Heidi

Her er mitt bidrag til konkurransen! Jeg lot meg inspirere av Anettes sorte og røde kjole. 🙂

Jeg har brukt China Glaze Hey Sailor og Essie Licorice, og laget en gradient manikyre med disse to fargene. Oppå der la jeg Kleancolor’s Chunky Holo Scarlet for å få det til å glitre! 🙂

Gry Heidi

 

7. Hanne

Her er mitt bidrag til Linda Johansen Ballroom konkurransen:
Dette designet er inspirert av kjolen Linda brukte i programmet da hun uheldigvis røk ut, Husker ikke heelt hvordan kjolen så ut, men sånn cirkumsarum.. Ringefingeren er inspirert av selve programmet.

Hanne

 

8. Laura

Først og fremmest, så skal du have stor ros for din dejlige blog – følger fast med og jeg elsker at læse dine indlæg!
Jeg håber, at det er forståeligt selvom jeg skriver på dansk, og jeg håber, at det endnu ikke er for sent at indsende et bidrag til konkurrencen.
Manien jeg har lavet er inspireret af Lindas kjoler under “Skal vi Danse?” og lakken Cha Cha Cha fra Ballroom kollektionen.
Jeg har lagt et lag af Essie – Fruit Sangria og derefter lagt et lag af den magiske CG – Fairydust for at tilføje det holografiske islæt fra Lindas ene kjole. På min ringefinger lagde jeg Essie – Beyond Cozy, samme farve som begge Lindas smukke sølvglitrende kjoler. Til sidst lavede jeg et V-mønster på mine resterende negle med Beyond Cozy. V-mønsteret er inspireret af udskæringen på Lindas kjole.
Jeg valgte en lidt simpel, men (efter min mening) stilet mani, da jeg synes, at det illustrerer Linda bedst – stilfuld og tøset.
Laura

 

9. Lisa

Her er mitt bidrag til konkurransen 🙂
Inspirert av denne kjolen: Linken til pinterest var dessverre brutt. (Karianne)
Sånn til info 😉
Lisa

 

10. Marthe Cecilie

Marthe Cecilie

 

11. Pia Karoline

Sender her mitt bidrag til konkurransen. Jeg er helt ny innen dette med nailart og i neglelakkverdenen, men syns det er morsomt å prøve meg frem.
Her har jeg kun brukt lakker fra Zoya, med unntak av under- og overlakk som er Essie og OPI. Jeg har brukt Zoya Claudine som base på alle negler, Zoya Maria Luisa over tommel, lang- og lillefinger og Zoya Dahlia Pixie Dust over peke- og ringfingeren.
Pia Karoline

 

12. RoissyBay

RoissyBay

 

 

13. Rushda

Sender inn mitt lille bidrag 😀

Uheldigvis ble Linda sendt hjem.. Men ikke før hun greide å  inspirere litt 😀

Rushda

 

14. Silje Karine

Så utrolig koselig at du har konkurransen 😀 Da får man en ekstra unnskyldning for å ta fram all neglelakken og nailart småtingene 😀 Jeg ble inspirert av kjolen hennes nå på lørdag håper du liker det 🙂

Silje Karine

 

15. Stine

Kjolen til Linda i første sending som var suuper sparkly! Jeg elsker glitter <3
Alle de flotte mennene i dress!
Og et forsøk på å lage en silhouette av et par som danser, mannen i flosshatt. Damen har litt store føtter og mannen ser ut som en liten hagenisse, men det får gå. Negler er ikke lett å tegne på!
Stine

 

16. Tina

Her er mitt bidrag til konkurransen

Jeg lot meg inspirere av forrige ukes program, og antrekkene til Linda og Glenn Jørgen (ville gi Linda en hyllest, og vise at jeg var fullstendig uenig i dommerne). Mønsteret på de to andre neglene er det som var på veggene i dansesalen under dansen!  🙂

 

Tina

 

17. Vibeke

Min inspirasjon  var Linda Johansen`s  kjole Lørdag 21.09. Sølv kjole med svarte blonder.

 

vibeke

Ok, den som ikke er sjarmert i senk av disse jentene nå, forstår jeg meg ikke på. Så mye glede og dyktighet! Jeg er veldig glad for at jentene fra nabolandene også er med, så gøy!

I morgen så kommer jeg med avsløring av vinneren av dette settet:

Linda Johansen Ballroom konkurranse 2

 

Hva synes dere, har ikke jentene vært flinke? 🙂

Premien er sponset av Linda Johansen.no

Norway Nails selger også Linda Johansen lakker og sender til land utenfor Norge, lakkene finner du her.  Bruk koden neglelakkmani for 10% rabatt. 

7 comments

  1. upcloseandpolished

    Å så gøy, her var det MYYYYYE bra 🙂 Du får en hard avgjørelse frøken 🙂 <3 Lykke til med å velge 🙂 Så gøy å se alle sine ulike måter å løse denne challenen på 🙂

    Jeg får lyst å kjøre en nailart konkurranse på min blogg en dag 🙂 hmmm 🙂 <3

  2. Sirkus

    Dette var gøy å se på! Jeg har allerede funnet min favoritt. Lykke til, alle sammen.

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)