IsaDora Sugar Crush Metal Crush

IsaDora sin høstkolleksjon med Sugar Crush-lakker har begynt å dukke opp i norske butikker, flere har funnet de på H&M så da tenkte jeg at jeg kunne dele en av de som jeg har hatt siden i sommer da jeg fikk en liten forsmak. Skal prøve å få tak i de andre også, men vet ikke om eller når det går. Det er flere som har etterspurt swatches. 🙂

IsaDora Metal Crush er en varm brun-grå glitterlakk med microglitter og litt større sekskantet glitter. Nydelig, diskret og perfekt til høstfargene. Her har jeg to lag.

IsaDora Sugar Crush Metal Crush

IsaDora har også kommet med en Quik Dry Nail Spray som jeg bruker sammen med Sugar Crush lakkene slik at de tørker enda kjappere og den lukter himmelsk! Den kan du også bruke mellom lagene for å redusere tørketiden der. Hold den 10 cm over neglene og spray lett over nylakkerte negler. Du kan selvsagt bruke den over alle lakkene dine, ikke bare Sugar Crush.

IsaDora Quik Dry Nail Spray

I følge IsaDora så er dette ukene butikkene ruller ut høstens Sugar Crush, men noen plasser kan du altså finne de allerede nå; H&M uke 40, Cubus uke 42, Lindex uke 44 og Vita i uke 46. Bare å glede seg til nye og fine Sugar Crush.

Neglesprayen er i salg allerede.

Har dere funnet høstens Sugar Crush enda? Noen favoritter?

Produktprøver fra IsaDora Norge

4 comments

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)