IsaDora Loden Green Fall 2013

Loden Green er en nydelig mørk mosegrønn lakk med et lysere mosegrønt skimmer. Den minner meg litt om disse oilskin-jakkene som var så populære for noe år tilbake, den har en myk litt dempet grønn basefarge, men så er det skimmeret som gjør den så levende og fin. På flasken kan den se brunaktig og trist ut, men den kommer virkelig til liv på neglene og den grønne tonen er alltid tilstede. En helt perfekt høstlakk om du spør meg. Den er enkel og god å legge og godt pigmentert, jeg har brukt to lag + under- og overlakk.

IsaDora Loden Green Fall 2013

Myk varm høstfarge, jeg tror jeg hadde en ullgenser i denne fargen engang.

IsaDora Loden Green Fall 2013 x

IsaDora sin høstkolleksjon er i butikk nå og akkurat nå selger vita.no denne og andre IsaDora-lakker til kun kr. 69,- Jeg har også sett denne kolleksjonen hos Cubus.

Ellers så er det vel ingen hemmelighet at det er litt tøffe dager og lite krefter. I tillegg har jeg fått nye briller og tilvenningen tar litt tid, jeg har gått opp en grad i styrke pluss at alderen har innhentet meg og de er mildt progressive. 😛 Før halve dagen er gått har jeg bare lyst til å ligge med øynene lukket. Jeg kommer til å swatche i et tempo som passer meg nå og jeg kommer til å gjøre det lystbetont slik at det kan være litt tilfeldig i hvilken rekkefølge lakkene kommer i, og om det er bare rene swatches eller nail art. Om dere venter på swatches så kommer de etterhvert.

En fin ting er at jeg setter igang en konkurranse denne uken hvor dere kan vinne hele Linda Johansen sin Ballrom Collection, det blir altså konkurranse og ikke giveaway.

Jeg anbefaler virkelig Loden Green. Hva synes dere om den? 🙂

IsaDora Loden Green er en vareprøve fra IsaDora Norge

7 comments

 1. Ada

  Det viktigste er at du tar vare på helsen din!

  Er spent på konkurransen, Ballrom Collection er bare superlekker 😀

 2. vigdis stensrud

  Tenk på deg sjøl først! Det er tross alt bare negllakk det er snakk om! Konkurranse er jo artig da, kanskje jeg skal være helt spik spenna gæærn og legge inn et bidrag (skikkelig skummelt) Jeg synes forresten denne lakken var alldeles vakker!!

 3. Sirkus

  For en nydelig neglelakk, ana! Du er så flink at jeg begynner å bli tom for superlativer.
  Klem og masse god bedring.

 4. Nailphotos by Lani

  Nice to see a polish that I have for once. I tend to buy many of the ones you show… 🙂 Yes, do what’s best for you, and take care! I have to blog in my own pace too 🙂

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)