Pretty In Pink

Jeg må innrømme at jeg sliter litt med å ha nok krefter til alt jeg burde gjøre disse dagene, derfor blir det et arkivinnlegg i dag. Jeg er snart på vei til kurs igjen med sår hals og lite energi. I går var jeg hos legen i tillegg til å stemme. Forhåpentligvis så går dette seg til snart slik at jeg får swatchet litt igjen. Heldigvis er dere forståelsesfulle  det er jeg veldig glad for! 🙂

Det er en liten rest av sommernegler dere får servert i dag, vakre Teacher’s Pet fra Sation stemplet med FNUG Psychedelic. Ringfingrene har 2 lag med Psychedelic. Jeg fant aldri en passende dag å poste denne på i sommer, så derfor kommer den nå. Superfeminin er den iallefall. Platen jeg har brukt er PUEEN 44. Sation Teachers Pet - FNUG Psychedelic - Pueen 44 FNUG har virkelig de beste holografiske lakkene! Husker at akkurat den dagen hvor jeg laget denne manikyren så var det mye skyer og lite sol, så jeg satt på en stol og speidet etter solen og knipset vilt så snart den viste seg. 😆

Sation Teachers Pet - FNUG Psychedelic - Pueen 44

Så der har dere altså en liten rest av sommeren. 🙂

Sation Teacher’s Pet har jeg kjøpt hos Nailsupplies(den er dessverre utgått nå, så du må på ebay om du vil sikre deg denne ), PUEEN har jeg kjøpt på Amazon via en amerikansk venninne, men den kan du også kjøpe hos Norway Nails. FNUG Psychedelic har jeg fått til-sendt av FNUG.

Hva synes dere?

Jeg er veldig glad i Teacher’s Pet, den er så kledelig og så lett å legge. Mulig jeg trenger en back-up.

Ikke glem giveawayen min!

6 comments

  1. upcloseandpolished

    Ingen skam med arkiv innlegg Karianne 🙂 Du har blogget hvr dag i det siste jo 🙂 <3<3 Oi, den Holoen var virkelig HOLO!!!! My goodness 🙂 Er den litt sån folie holo ?:)

  2. Karianne

    Marthe: Takk! <3 Dette er holoen med stor H. Til og med Chanel sin blekner litt i forhold. Derfor er den perfekt til å stemple med. 🙂 Vet ikke om jeg kan si at den er helt som en folie da, men skarp er den.

  3. tina1tech

    Så lekre! Ta vare på deg selv så vi kan få flere blogginnlegg! Bedre med færre innlegg, enn ingen i det hele tatt! 🙂

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)