Linda Johansen Nail Candy Ballroom Collection!

Endelig så er det tid for å vise dere høstkolleksjonen til Linda Johansen, det er jo ikke lenger en hemmelighet at Linda Johansen skal være med i “Skal vi danse” på tv2 i høst og dette er også inspirasjonen bak denne kolleksjonen. Det visste ikke jeg da jeg fikk tilsendt en stor eske med over 3 kilo med lakkprøver, men at det var noe litt utenom det vanlige skjønte jeg etterhvert når Linda fortalte meg at i høst skal vi ha farger og glitter uten å fortelle meg akkurat hvilke planer hun hadde. Normalt så er det jo jeg som maser om farger og glitter. Så dette var gøy! Sett på tevannet, denne posten blir lang!

Jeg testet alle lakkene på egne negler, på neglehjul og skrev flere A4 sider med notater om hva som var bra, hva som kunne forbedres og hvilke vi bare kunne glemme siden de ikke holdt kvaliteten Linda vil ha på lakkene. Jeg ramset opp mine absolutte favoritter til Linda og overlot det avgjørende valget til henne. Men denne gangen var vi veldig enige hennes favoritter = mine favoritter så dette er en kolleksjon jeg virkelig er glad i.

Kolleksjonen har litt for enhver smak, fra klassisk til lune høstlakker og noen fyrverkeri av farger. Litt som Ballroom dans. Litt spesielt denne gangen er også at alle lakkene har hvit skrift og med en topp i sølv.Fint! Vi kan jo starte litt forsiktig med en vals.

Wienna Waltz er den helt perfekte “mine negler men bedre” lakken, lys transparent ferskenfarget lakk som bare får neglene til å se et hakk freshere ut enn nakne negler. Her har jeg også lagt Linda Johansen French White på negletippene og 2 lag med Wienna Waltz. Wienna Waltz er en jelly-lakk legg den med lett hånd så legger den seg pent på neglen. Avslutt med top coat.

Linda Johansen Ballroom Collection Wienna Waltz

Vi danser oss videre med Linda Johansen Slow Fox som er en støvete petroleumsblå lakk med et hemmelig skimmer. I flasken kan den se ut som en cremelakk, men ser du nøyere etter oppdager du skimmeret. En perfekt lakk for negler som vil være høstfine. Slow Fox er en crelly-lakk en mellomting mellom creme og jelly (geleaktig-lakk) så den ser veldig transparent ut på første laget men det retter seg fin ut på lag to så ikke legg et tykt første lag. Avslutt med top coat. Den er mer støvete blå enn hva bildet mitt viser.

Linda Johansen Ballroom Collection Slow Fox

På tide å pakke seg inn i ullgenseren og kose seg med mørkere lakker, Linda Johansen Tango var en av lakkene som skrek høst og mulled wine til meg da jeg testet de ut, en av mine absolutte favoritter. Det er mulig jeg ba veldig fint om at denne MÅTTE være med, for se på det magiske multifargede og glitrende skimmeret Tango har. Høsten er jo tiden for burgunderfargede negler og Tango har det lille ekstra som skiller den fra de andre i mylderet. Her har jeg to lag, absolutt ingen problemer med påføringen. Avslutt alltid med top coat, det bringer frem skimmeret.

Linda Johansen Ballroom Collection Tango

Lina Johansen Jive var også en av de lakkene som var mest høst for meg, den har en nydelig teal farge som skifter mellom å se blåtonet ut i kaldt lys og grønntonet i varmt lys. Jive har et grønngyllent skimmer som er helt nydelig på neglen. Jeg la to lag, denne er litt tykk i konsistensen så om man er nøye kan man greie seg med et lag, bruk en lett hånd når du legger den. Avslutt med top coat.

Linda Johansen Ballroom Collection Jive

Så skrur vi opp temperaturen litt med Linda Johansen Paso Double! Paso Double er en rødrosa lakk med et skimmer i skarpt rosa, denne er det omtrent umulig å formidle fargen på via en skjerm, den er helt fantastisk på. To lag dekker godt, heller her er det ingen problemer med påføringen.

Linda Johansen Ballroom Collection Paso Doble

 

Linda Johansen Ballroom Collection Paso Doble 2

Jeg finner frem fjær-boaen og viser dere Linda Johansen Rumba, dette er nok den mest unike lakken i kolleksjonen. Rumba har bittesmå string-glitter i gull og oransje og på neglene så gir det en kul fjæreffekt. Rumba blir penest om du ikke overlapper lagene og legger lakken fra neglebåndet og mot negletippen. Et lag er penest, to lag synes jeg blir rotete. Denne kan legges over både lyse og mørke lakker, jeg har swatchet den over begge deler slik at dere kan danne dere et bilde. Bruk alltid top coat på glitterlakker, det bringer frem glitteret. Her er Rumba over Wienna Waltz og Tango.

Linda Johansen Ballroom Collection Rumba over Wienna Waltz

Linda Johansen Ballroom Collection Rumba over Tango

Det blir jo fint å holde varmen i høst med litt Linda Johansen Cha Cha. Cha Cha er en magentafarget glitterlakk som er helt magisk, den er enda penere enn hva bildet mitt viser. Cha Cha har magentafarget glitter i en magentafarget jellybase, lakken dekker godt, så jeg brukte 2 lag for å få den så opak som jeg ønsket, denne trenger ingen annen lakk under, siden den dekker godt selv. Lett å legge for å være glitterlakk, avslutt med top coat.

Linda Johansen Ballroom Collection Cha Cha

Til slutt Linda Johansen Samba, måtte jo spare fargefyrverkeriet avslutningen. Samba er en fest av en glitterlakk med glitter i magenta, gull og oransje i en blank base. Da jeg testet ut lakker merket jeg meg at denne passet perfekt med Cha Cha, så jeg valgte den som baselakk for Samba. Samba legger jeg ved å bruke “dytt og spre metoden”, jeg legger den ikke på som vanlig lakk men bruker kosten til å spre glitteret jevnt utover neglen. Du dypper bare kosten i lakken, stryker av litt og sprer deretter glitteret som er på kosten utover neglen.  Her er det viktig å bruke top coat både for å fremheve glitteret og for å få neglene glatte og fine. Er den ikke magisk?

Linda Johansen Ballroom Collection Samba

Jeg må innrømme at jeg er veldig stolt av og fornøyd med denne kolleksjonen. Den har liksom alt. Og den er godt kvalitetsikret. 😉

Så her er det bare å handle inn favoritter, lakke neglene og sette seg til i sofaen på lørdager og stemme på Linda Johansen. Hun satser hardt og det liker jeg.

Linda Johansen Ballroom Collection kan du kjøpe her til kun kr. 139,- pr. stk, hos forhandlere som fører Linda Johansen Nail Candy. Norway Nails vil ha de, der kan du bruke koden neglelakkmani for å få 10% rabatt. (Norway Nails sender til hele Europa)

Er de ikke fine?

Ps! Følg med videre for mulighet til å vinne hele kolleksjonen. 😉

Lakkene er produktprøver fra lindajohansen.no og jeg har også vært med på å teste kvalitet og plukke ut lakker. 

22 comments

  1. Pingback: IsaDora Loden Green Fall 2013 | Neglelakkmani
  2. Pingback: Linda Johansen Ballroom Collection konkurranse! | Neglelakkmani

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)