FNUG Fall 2013 Crinkled Metal Nail Polish

Jeg fikk pakke på døren for noen dager siden og der var høstkolleksjonen til FNUG, sammen med mange andre fine lakker. FNUG kommer jo med crinkled metal denne høsten og etter å ha sett China Glaze sitt noe heller mislykkede forsøk så var jeg litt spent på hvordan disse lakkene fra FNUG var.

Jeg må bare si det at der China Glaze feilet så lykkes FNUG. Miksen på tykkelsen av lakken og størrelsen på teksturen er helt perfekt. Det ser ikke ut som om lakken har boblet seg litt sånn tilfeldig eller at du har en frostet lakk full av klumper i. Lakken fra FNUG ser faktisk ut som “crinkled” metall, teksturen er jevn og fin og lakken er skinnende metallisk og ikke en rotete lakk i frost finish. Når mindre selskaper knuser kvaliteten til større selskaper, blir jeg veldig glad!

FNUG Blitz, sølvfarget metallisk “crinkled” lakk:

FNUG Blitz

FNUG Moonstone mørk metallisk lava-grå “crinkled” lakk:

FNUG Moonstone

Og til slutt, FNUG This Season, støvete lilla metallisk “crinkled” lakk:

FNUG This Season

Jeg må få påpeke at neglelakkene ser enda kulere ut i RL, og passer perfekt til høst og vintergarderoben. De har et rustikk utseende som jeg liker veldig godt.

Påføringen er helt fin, men legg lakken i tynne lag uten å overlappe strøkene slik som man gjør med metalliske lakker ellers også. Jeg lot det første laget  tørke helt før jeg tok på lag to. Dette er altså to tynne lag, med underlakk. Ingen top coat.

Er de ikke kule?! Lakkene er allerede lagt ut for salg hos FNUG.com og jeg regner med at de vil snart ankomme andre forhandlere av FNUG.

Lakkene er produktprøver tilsendt fra FNUG.com

7 comments

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)