Lilypad Lacquer Zombee

Zombee fra Lilypad Lacquer er en kul neon limegrønn holografisk lakk, ja full pakke her altså. 🙂

Hos Norway Nails beskrives den slik:

Zombee” – From the “Colour my World” collection – Hand mixed 3 FREE Holographic nail lacquer Made in Australia

Bright yellow/lime holographic nail lacquer
Applies evenly and smoothly

Og beskrivelsen av påføringen stemmer god, den er spesiell å påføre, men på en god måte. Den er glatt og litt tykk i konsistensen, men superenkel å legge. Jeg brukte 2 lag som vanlig. Holoeffekten er i lampelys veldig dempet og myk, men den er der.

Lilypad Lacquer Zombee

Og sånn i tilfelle dere ikke tror meg på neon-biten så poster jeg også et bilde av Zombee i blacklight. Knall!

Lilypad Lacquer Zombee in blacklight

Zombee og andre lakker fra Lilypad Lacquer får du kjøpt hos Norway Nails til kr. 139,- om du bruker koden neglelakkmani får du 10% rabatt.

Har dere noen lakker fra Lilypad Lacquer? 🙂

Lakken er en produktprøve fra Norway Nails. 

10 comments

 1. Krill

  Hei, nå har jeg vært innom bloggen din så mange ganger og fått så mange gode tips, at jeg tenkte jeg burde legge igjen en kommentar og si takk! Takk også for banner med Norway Nails på siden, jeg ble nysgjerrig, og vips så var jeg inne på den nettbutikken jeg har fått best service noensinne og kjempekjapp levering. Veldig mange morsomme lakker også, og jeg har tittet på denne, men ikke prøvd ennå. Liker både fargen og navnet. Har prøvd flere fra Liquid Sky og liker dem godt, samt Manglaze som er kjempelekre.

  Har du forresten et tips til en hvit lakk som er dekkende? Trenger en som ‘underlag’ til andre lakker.

 2. Karianne

  Krill:

  Så hyggelig! Nå ble jeg glad! Min absolutte favoritt blant hvite lakker nå er Cult Nails Tempest. Den kan du kjøpe direkte fra Cult Nails, er litt usikker på om Norway Nails har tatt den inn. 🙂

 3. upcloseandpolished

  Nei, ingen lakker defra ;( Har du en egen black light ?) Kult, for da får du vist neon lakken skikkelig 🙂 alt du har 🙂 denne var duper kul 🙂 Bright in a bottle 🙂

  Jeg finner ikk eigjen hvor du skrev om det “trådløse” lol minne kortet ditt, jeg trenger å lese det igjen, kan du gi meg ett hint, hvor jeg skal lete :)? <3

 4. Maren

  Utrolig kul 😉
  Leter etter et sted å kjøpe opi lakk, har du et tips?
  Elsker bloggen!

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)