Zoya Pixie Dust Fall 2013

Da Zoya annonserte at det også kom Pixie Dust til høsten ble jeg veldig fornøyd, for jeg er slett ikke lei av denne trenden. Og da jeg fikk se swatches ble jeg enda mer fornøyd for det var 3 farger der som jeg hadde ønsket skulle komme i tekstur-versjon. Så jeg kjøpte Chita (mosegrønn med gyllent glitter), Carter (mørk lilla med skarp lilla glitter) og Sunshine (marineblå med sølvglitter).

Jeg starter med Chita, det er en nydelig one coater, med fint gyllent glitter, som er perfekt for høsten som nærmer seg. Tror denne blir favoritten.

Zoya Pixie Dust 2013 Chita

Zoya Pixie Dust 2013 Chita 2

Neste ut er den vakre Carter, dyp lilla lakk med skarpt lilla glitter. Denne måtte jeg ha tre lag av siden basefargen var ganske så tynn, men den er helt klart verdt det. 🙂

Zoya Pixie Dust Fall 2013 Carter

Zoya Pixie Dust Fall 2013 Carter 2

 

Tilslutt nydelige Sunshine som er en marineblå lakk med glitter i sølv. Jeg er også veldig glad i IsaDora Pool Crush, men den har en mer kongeblå farge, så Sunshine var et must. 🙂 Her kunne jeg kanskje ha kommet unna med et lag, men brukte 2 for sikkerhets skyld.

Zoya Pixie Dust Fall 2013 Sunshine

Zoya Pixie Dust fall 2013 Sunshine 2

Beklager stillheten som har vært, men den var helt nødvendig for jeg var ganske så sliten. Kreftene måtte brukes fornuftig, i tillegg til å få hvilt nok. Jeg har kjøpt meg Kindle så jeg har lest litt og jeg har også sett hele “Orange is the new black” på Netflix. Jeg har også vært en tur i Molde og beundret utsikten der. Her er den i måneskinn.

2013-07-22 23.28.15

Jeg har utrolig mye lakker å swatche, hadde med meg mange til Molde, men tid og krefter strakk ikke til. Så det blir nok muligens lite nail art og mye swatches fremover, mulig jeg likevel får til å kombinere dette.

Lakkene fra Zoya har jeg kjøpt på ebay.

Tenker dere kjøpe noen av disse? 🙂

24 comments

 1. vakkerlakk

  Vil ha alle desse. Er som deg, veldig glad i teksturlakkar, spesielt med glitter, og har ingen pixie dusts endå 🙁 Må nok kjøpe desse i slutten av månaden tenkjer eg.

 2. clawsincolor

  Helt fantastiska lack! Jag beställde precis Irresistible men kan nog inte låta bli den här kollektionen länge till. Underbara swatches som alltid. 🙂

 3. linalinux

  du fotar texturlack väldigt bra, få som klarar det 🙂 dom är verkligen suuuperfina.. jag måste skaffa mig lite zoya.. 🙂

 4. Sminkan

  Alltså, jag vill ju ha allt du visar för allt är underbart på dig. Jag ska dock försöka låta bli för jag tror inte jag skulle älska att bära dem.

 5. Pingback: Zoya Pixie Dust Dhara fall 2013 | Neglelakkmani
 6. Danny

  I’m waiting for Carter! It is so pretty that I had to have it. Even though I’m not a huge fan of sand polishes! But I’ve read the one from zoya are way better than other sand polishes.. we’ll see! 😉

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)