Lush Lacquer Splish Splash

Jeg er tilbake etter en ufrivillig pause. Mandag 01.07 bestilte vi Tyrkiatur til mann og barn og planen var at jeg skulle bare være hjemme og hvile meg opp til turen vi skal ha til Molde. Pluss kose meg med mye swatching og blogging, sånn ble det jo ikke. De dro torsdag 04.07 og jeg ble syk dagen etter, veldig syk. Så min avslappende uke ble til en utmattende uke som ble tilbragt inn og ut av legevakten og som til slutt endte på Aker sykehus hvor jeg var til samme dag som mann og barn kom hjem. Nå ser det endelig ut til at antibiotikaen virker, men jeg er fremdeles slapp og  kaldsvetter av å sitte oppe for mye. Jaja, sånn kan det gå. Jeg har mye nytt å vise dere, men får ta det litt rolig nå i starten.

Jeg forelsket meg helt i Lush Lacquer sin neon-kolleksjon og bestilte hjem 7 lakker, de hadde også endelig internasjonal shipping. Så først ut i dag er splish splash, som er neongrønne og neonblått glitter i en klar base som jeg har lagt over Cult Nails Tempest. Skikkelig sommermanikyr!

Lush Lacquer Splish Splash over Cult Nails Tempest

Og selvsagt må jeg vise dere hvor stilig denne er i blacklight!

Lush Lacquer Splish Splash in blacklight

Kul effekt!

Jeg skal nå prøve å få postet mer regelmessig, jeg har MYE å swatche, kryss fingrene for at formen holder seg.

Lush Lacquer kan du kjøpe her.

Hva synes dere om splish splash? Flere som har kjøpt disse? 🙂

7 comments

  1. linalinux

    så typiskt att du blev sjuk när du skulle ha en skön vecka.. vi får hålla tummarna att det går bättre nu.
    sött lack och blacklight-bilderna blir såå coola 🙂

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)