IsaDora Pool Crush med et hint av blomster

IsaDora Pool Crush er utrolig fin og er vel den mørkeste blå glitterteksturlakken jeg har sett. Den har også et turkis glitter som gjør den enda litt mer spennende. For å få litt sommerfølelse med denne mørke lakken så laget jeg litt blomster på ringefingeren for å bryte opp det mørke.

Jeg ble veldig fornøyd med denne manikyren. Den hvite lakken er Cult Nails Tempest, min hvite favoritt for tiden, blomstene er laget med IsaDora Surfers Paradise og OPI Radiance og et “dotting tool”. IsaDora Pool Crush er påført i to lag med underlakk og uten overlakk. Ble litt marimekko, men det passer vel på sommeren? 🙂

IsaDora Pool Crush-Cult Nails Tempest-IsaDora Surfers Paradise-OPI Radiance

Så et bilde slik at dere ser det turkise glitteret.

IsaDora Pool Crush-Cult Nails Tempest-IsaDora Surfers Paradise-OPI Radiance 2

En manikyr kan lett gjøres litt morsommere ved å endre litt på en av neglene.

Finner dere Sugar Crush i butikkene nå? Håper det! Vet flere har sagt at de ikke finner de eller at de er utsolgt, men tror Cubus enda ikke har plassert sine ut for salg, så da er det vel håp.

IsaDora-lakkene er produktprøver fra IsaDora Norge. 

6 comments

  1. Majaole

    Etter å ha lest dette innlegget måtte jeg ha suger crush selv. Etter å ha lett et par dager fant jeg den, og jeg er forelsket 😉

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)