IsaDora Love Crush

Mange har forelsket seg i Ocean Crush fra Sugar Crush-kolleksjonen til IsaDora, men det er flere skatter der altså. Short men sweet post i dag med IsaDora Love Crush, denne har igjen en fargesammensetting som jeg elsker. Her er det glitter i rødt, gull og fuchsia, helt utrolig fint sammen!

Dette er igjen, to lag over underlakk uten overlakk. Nydelig!

IsaDora Love Crush

Her ser dere litt bedre de forskjellige fargene i glitteret, se også på flasken:

IsaDora Love CrushEn ting til jeg liker med flere av IsaDora sine Sugar Crush-lakker er at de er så fargesterke.

Jeg må bare beklage at jeg ikke har svart på kommentarene i forrige post, men jeg har prøvd. Problemet er bare at de dukker litt vilkårlig opp, ikke som direkte svar til den som spør. Håper dette er en bug som retter seg.

IsaDora Sugar Crush finner du i flere butikker allerede nå. 🙂

Har dere kjøpt denne?

Lakken er en produktprøve fra IsaDora Norge. 

 

10 comments

  1. Tia

    I saw this collection in h&m in bergen (lagunensenter), they are so beautiful, I am resisting to buy one, but when I see your swatches-amazing….:-) I must buy at least one of them.

  2. Ling

    enig, fargene er supre! jeg endte opp med sky crush og coral crush. jeg liker dem begge, men sky crush er hakket kvassere, den har noen større, runde glitter som gir kjempesparkle! coral crush ligner på denne, og er også fantastisk fin 🙂

  3. linalinux

    jag var på väg att köpa OPI magazine cover mouse precis men insåg att dessa kanske är dupes.. har du båda och kan jämföra lite snabbt? 🙂

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)