Essie <3 Havaianas

For noen dager siden dukket det opp et bud på døren min med en Havaianas eske, oppe i den lå det en korallfarget Havaianas venstresandal og Essielakken Naughty Nautical. På invitasjonen som fulgte sto det at høyresandalen og hele Naughty Nautical kolleksjonen kunne hentes på Aker Brygge, lørdag kl. 10.00. Morsomt!  Det ville også bli mulighet for gratis pedikyr med en av de nye Essielakkene. Jeg sendte min lille assistent, siden formen min dessverre er slik den er, men jeg kan melde at hun var storfornøyd med opplevelsen. 🙂 Hun fikk en grundig pedikyr, med opprensking i neglebånd, fjerning av hard hud, massasje og fin Essiefarge på tåneglene. I tillegg fikk hun fine korallfargede Havaianas hun kunne spasere med ut i solen.

Essie - Havaianas

Jeg vet at det er mange som leser bloggen eller følger meg på instagram som kunne ha tenkt seg å ha vært der, for dette var åpent for at alle kunne få seg en gratis pedikyr og mine utsendte assistenter fortalte at dette var populært og køen ble lang. Jeg er usikker på om de kunne kjøpe med seg lakker eller Havaianas , men en frisk smoothie kunne de iallefall kjøpe. 🙂 Dette er visst noe Essie gjør hver sommer, så det kan jo lønne seg å følge med neste sommer. Jeg personlig håper på flere sånne arrangementer hele året. Jeg har laget et lite galleri med bilder dere kan kikke i. Trykk på det første bildet så åpner galleriet seg.

En ting som er sikkert er at været kunne ikke ha vært bedre!

Sandaler og lakk er produktprøver fra Havaianas og Essie

Bildene er tatt av Morten Halvorsen. 

3 comments

 1. Linda

  Så gøy!
  Jeg var litt sent ute med bestillingen, men kolleksjonen dukker forhåpentligvis opp i postkassa snart 🙂
  God bedring!

 2. upcloseandpolished

  Å jeg hadde så lyst !!!! Ble du invitert som blogger? Hvamed “vanlige” uten denne invitasjonen, kunne de å komme? 🙂 SIden de la det ut på IG så trodde jeg det var noe for alle..:)

  Stooor energi klem fra Ålesund 🙂

 3. Pingback: Essie Sunday Funday | Neglelakkmani

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)