CND Vinylux Weekly Polish

For noen dager siden sendte Neglakademiet meg noe nytt og spennende til utprøving. Fra de som startet hele gellakk bølgen med sin CND Shellac kommer nå altså, til hjemmebruk, CND Vinylux Weekly Polish. De lover deg altså at dette er en lakk som holder i en uke, og det uten base coat.

Jeg stresser jo alltid med at det er viktig med baselakk for holdbarheten, men med denne lakken kan altså dette droppes. Og lakkene vil ikke farge av på neglen din. Men det du må gjøre er å bruke CND Vinylux Top Coat. Disse to tilsammen vil tørke lakken din på 9 minutter. Lakken har en såkalt Pro-Light teknologi som gjør at den blir mer og mer holdbar ved eksponering for naturlig lys. Hvor kult er ikke det! Nerden i meg fryder seg! 🙂

CND Vinylux

Lakkene kommer i 62 (!) farger hvor av 40 av de matcher eksisterende Shellac farger sånn at du kan gjøre en touch up om du har Shellac eller legge matchende farge på tær eller fingre. De har til og med en Chanel Peridot dupe, om du er en av de som sliter med at Chanel chipper raskt på deg. 😉

En av de fargene jeg fikk tilsendt er Lilac Longing, og det passer bra siden jeg ikke har fått vært ute og luktet på syrinene i år. Lilac Longing er også en syrinlilla lakk. 🙂

CND Vinylux Lilac Longing

Påføringen er som med vanlig lakk, men jeg merket meg noen små ting jeg kan tipse dere om. Siden du ikke skal ha underlakk så sørg for at neglene dine er tørre og fine og uten ujevnheter. Buff de gjerne litt. CND Vinylux Weekly Color Coat er bittelitt tynnere enn en vanlig cremelakk, den dekker godt, men ha litt mindre lakk på kosten enn normalt, ellers kan du oppleve at neglelakken samler seg ved neglebåndene. Påfør CND Vinylux top coat etter det. Det første jeg merket meg var at lakken er usedvanlig shiny, skikkelig høyglans, så om den holder seg så fint hele uken er det et stort pluss.

Siden jeg ikke har tid rett og slett til å ha samme lakk i en hel uke så har jeg forhørt meg med andre som har gjort det og de sa de måtte skifte lakk fordi de var lei av fargen, ikke fordi lakken var slitt. Høres bra ut!

CND Weekly Polish Color Coat har vært tilgjengelig i utsalg siden 1.mai, og der er vi før statene altså! Den koster 159 kr og kan kjøpes hos forhandlere av CND. Har du flere spørsmål finner du kanskje svar her. Du kan også følge Neglakademiet på Facebook for nytt og oppdateringer.

CND Vinylux er en produktprøve fra NeglakademietAS. 

4 comments

  1. Mette K. Frederiksen

    Kan man tage flere lag på af farven? Eller er et lag nok til at dække? 🙂

    – Mette

  2. Nadia

    Jeg opplevde at den ikke satt så lenge(lakken begynte å flake etter en dag). Dog, top coat’en er super til andre lakk og får de til å vare lenger(ironisk nok). Kommer nok til å kjøpe inn noen farger jeg bruker ofte, fordi det tar superkort tid å legge/tørke disse lakkene, så de er supre hvis man har veldig kort tid. 🙂

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)