Hibiscus Nails

Jeg ble så fornøyd med sommerneglene som jeg stemplet med lakker fra IsaDora at jeg ville lage de også med de fargene jeg opprinnelig planla, nemlig rosa, oransje og rødt. Jeg så den kombinasjonen på noen neglestickers og la det på minnet til å teste ut en gang. 🙂

Lakkene jeg plukket frem var 756 Coral Reef, 725 Cherise og 644 Red Alert, alle fra forskjellige IsaDora kolleksjoner. Det var null problemer å stemple med de, alle er godt pigmenterte og gir en fin farge på hvitt. Baselakken er Cult Nails Tempest som jeg allerede har brukt en god del av.

Hibiscus  Nails

Gladmanikyr kaller jeg dette, jeg blir iallefall glad og det er jo det viktigste? Så om du har flere IsaDora cremelakker i hus, så anbefaler jeg å bruke de til stempling. Det er jo veldig greit at de kan brukes til mer enn bare å lakke med. 🙂 Platen jeg har brukt er den samme som på sommerneglene, XL-plate F.

Ellers var det en veldig morsom dag på instagram i går, et av bildene mine fra Darling Diva Polish Lucky Star posten ble videreformidlet av @fashionfeen hun er en som gjør ting riktig og krediterer den som eier bildet. Dette førte til 30 000 likes på bildet og det drysset endel hundre likes og følgere over på min konto også. Gøy for meg og gøy for Darling Diva Polish som har laget en så kul lakk. Jeg postet bildet mitt av Estée Lauder sin Hot Spell og fikk også en hyggelig kommentar fra Estée Lauder sin instagramkonto på det. 😀 Om du er på instagram så kan du følge meg for litt mer enn kun bildene som blir postet på bloggen.

Hva synes du om Hibiscus neglene? 🙂 Ha en fin lørdag!

(Er det noen som skal se på kjolene i prinsessebryllupet?)

7 comments

  1. Vikab

    Fantastiskt fin manikyr! Jag önskar verkligen jag hade tålamodet och talangen att göra sånt.

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)