OPI Can’t Find My Czechbook & Elevation Polish Stay Behind, Catch A Wave

Hjelpe meg, satt og kikket over blogg-fotomappen i dag og fant dette bildet som nok er fra rundt vinterferietiden? Har ingen erindring av å ha swatchet disse. Var nok litt sliten der en periode. Uansett, denne passer fint nå til sommeren også. 🙂

Jeg la OPI Can’t Find My Czechbook som base, den er blåturkis og passer fint som sommerlakk også og var perfekt under Elevation Polish sin Stay Behind, Catch A Wave. Sistnevnte forelsket jeg meg helt i ved første blikk og var en av de første lakkene med rundt glitter i. Veldig glad jeg sikret meg denne! Glitteret er i turkis og hva skal jeg si, perlemoraktig skiftende farger? Ganske så magisk!

OPI OPI-Can’t Find My Czechbook and Elevation Stay behind, Catch A Wave

Jeg gjør ofte endel bilder ferdige og putter i bloggmappen, så dette snek seg nok under radaren. 😛

Er dere like forelsket i rundt glitter som det jeg er?

 

7 comments

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)