Vårgrønt med IsaDora Poseidon

Denne manikyren var ikke laget for å komme på bloggen,  la en kjapp full manikyr siden jeg skal en tur til legen i dag. Men da jeg var ferdig så syntes jeg den ble så søt at den fortjente å bli vist. Her har jeg lagt Poseidon fra IsaDora sin sommerkolleksjon Aquatic som base, ikke gå forbi den i displayet for på neglen så blir den skarpere enn på flaska den er ikke en typisk blek mintgrønn lakk. Den er vel verdt å eie, en sånn farge jeg blir glad av iallefall. 🙂

Mønsteret kommer fra en av de nye jumboplatene til Cheeky som heter Happy Nails, brukte hvit spesiallakk fra Konad til mønsteret.

IsaDora Poseidon & Cheeky Happy Nails Jumbo Plate

Som top coat brukte jeg Sally Hansen Diamond Flash, den drar aldri ut motivet og er perfekt over motiver som er stemplet på.

Grunnen til at det har vært litt stille her er at jeg har hvilt litt. Sist gang jeg skulle til legen måtte jeg avlyse fordi jeg rett og slett var for syk/sliten. Ironisk ikke sant? Men i dag tror jeg det går bra.

Hva synes dere om denne manikyren? Kunne vel ha gått på 17.mai også denne? 🙂

H&M selger denne uken IsaDora-lakker til kr 59,- så det kan lønne seg å handle nå.

IsaDora Poseidon er en vareprøve fra IsaDora Norge

 

8 comments

  1. linalinux

    ja den var härlig, som en blandning mellan neongrön och vårgrön 🙂 och fint mönster.

  2. Pingback: Morning Sun :) | Upclose & Polished

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)