Pretty Serious Twinkling Lights over OPI I Saw…U Saw…We Saw…Warsaw

Jeg har hatt stående flere Pretty Serious-lakker som ventet på å bli swatchet og jeg har sett på alle og lagt planer for de, men da jeg så på denne igjen så var det som om jeg oppdaget den på nytt. Den er så utrolig fin! Kombinasjonen med det kobberfargede glitteret og det turkisblå mikroglitteret er perfekt. Den er litt tynn rett i fra flasken så jeg la den over OPI I Saw…U Saw…We Saw…Warsaw for å få glitteret til å poppe mer, og det var en killer kombinasjon. Så ble jeg bekymret for om jeg ville greie å formidle hvor fin den er via et bilde, derfor kommer det flere bilder i dag.

Pretty Serious Twinkling Lights over OPI I Saw…U Saw…We Saw…Warsaw

Pretty Serious Twinkling Lights over OPI I Saw…U Saw…We Saw…Warsaw2

På disse bildene ser du hvor fint disse to lakkene passer sammen, og hvordan basefargen fremhever glitteret, men jeg synes ikke det viste godt nok hvor fantastisk det turkisblå glitteret er, så det måtte bli et bilde til. Dette er et lag med Twinkling Lights over 2 lag av OPI’en.

Pretty Serious Twinkling Lights over OPI I Saw…U Saw…We Saw…Warsaw3

Bam! Er den ikke flott?! 😀

Jeg ble iallefall forelsket og den er så mye bedre enn falling stars fra Barielle.

Pretty Serious lakker får du kjøpt hos Norway Nails (husk koden neglelakkmani for 10% avslag) og direkte fra Pretty Serious det vil selvsagt ta lengre tid. Om Norway Nails mangler en lakk som du ønsker deg, så kan du helt sikkert få Wenche til å bestille inn til deg.

Hva synes dere? 🙂

Twinkling Lights er en produktprøve fra Norway Nails/Pretty Serious, OPI lakken er kjøpt for egne penger. 

6 comments

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)