Painted Lady og gode nyheter!

I går fikk jeg en melding av Wenche fra Norway Nails, hun tilbyr nå 10% rabatt på alle kjøp om dere bruker koden neglelakkmani. Er ikke det helt supert?! Jeg har satt en påminnelse og link til Norway Nails i margen her til høyre med link slik at dere ikke glemmer det. 🙂

I dag har jeg en lakk fra Norway Nails å vise dere, det er den oransje Painted Lady fra BB-Couture. Painted Lady er en jellylakk med med nydelig gyldent mikroglitter. Oransje er veldig i vinden for tiden og jeg tror også at den vil være perfekt til sommerbrun hud. Noe jeg ikke kan skryte av å ha nå.

Jeg brukte 3 lag for å dekke best mulig, ikke noe problem med påføringen, avsluttet med et lag Seche Vite.

BB-Couture Painted Lady

Juicy!

BB-Couture får du kjøpt hos Norway Nails til kr.159,- Litt billigere om du bruker koden neglelakkmani. 😉

Lakken er en vareprøve fra Norway Nails

10 comments

 1. inger

  Det er helt tydelig at du steller neglebåndene dine veldig godt. Kanskje du kunne ha kommet med noen tips til oss andre, vanlige dødelige? 🙂 Og plasser innlegget slik at det er lett å finne igjen, er du snill 🙂
  Hilsen Inger

 2. Sunniva

  En utrolig fin lakk! Synes du kledde den godt med de vakre neglene dine 🙂
  Hvor lenge varer det tilbudet hos norwaynails? 🙂

 3. Michelle

  Wow it looks amazing on you!! BB Couture has so many colors I want to buy but they’re just a bit too $$ for me now :/

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)