Polish Revolution Glitterbox

Jeg har jo sagt at jeg liker rundt glitter i neglelakk, men firkantet er ikke å forakte det heller. Til og med OPI har oppdaget det og kommer med en lakk med firkantet glitter denne våren.

Jeg la Polish Revolution Glitterbox over OPI You’re Such A BudaPest. Glitterbox består av pastellfarget firkantet glitter i forskjellige størrelser og er bare helt fantastisk! Noen av firkantene er holografiske og det er også et fint lilla skimmer. Du må selvsagt spre glitteret jevnt utover neglen med kosten slik man må gjøre med de fleste indie-glitterlakker. Resultatet blir morsomt og fargerikt og passer veldig godt med vårens pasteller.

OPI-You’re Such a BudaPest and Polish Revolution GlitterboxJeg tok meg forresten en dag pause i går håper det var greit, begynner å merke at kreftene må brukes i RL, i dag går turen tilbake til Oslo så da får jeg hvile meg opp litt igjen etterhvert. Men jeg har hatt det veldig fint, så det er verdt å bli litt sliten. 🙂

Polish Revolution Glitterbox får du kjøpt her til $9 + frakt. Sjekk også ut resten av lakkene hennes, verdt en titt!

Hva synes dere om firkantet glitter? Fint? 🙂

Lakken er en produktprøve fra Polish Revolution

3 comments

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)