Miss Bliss og bittelitt sommerfugler

God formiddag! I dag er det altså Vixen Blog Awards og jeg sitter her i Molde, så jeg får dessverre ikke gått. Jeg må innrømme at jeg er litt spent, samtidig som jeg føler at jeg egentlig vinner hver dag på denne bloggen. Jeg blogger om noe jeg elsker, jeg har som oftest krefter til det og ikke minst så har jeg mange lesere som setter pris på det jeg gjør. I tillegg er det mange av disse leserne jeg nå også kaller venner. Winning!  (Tok dere den? 😆 ) Uansett, kryss fingrene for meg!

I dag har jeg den nydelige Miss Bliss fra Color Club sin Halo Hues 2013 å vise dere. Den har som sine andre venner i denne kolleksjonen en fin fargesterk basefarge og er ikke så utvasket i fargen som enkelte holografiske lakker er. Miss Bliss kan du legge over en vanlig underlakk, den krever ikke aquabase som mange holografiske lakker gjør. Se så fin den er:

Color Club Miss Bliss

Den enkleste plassen å få kjøpt denne kolleksjonen akkurat nå, tror jeg er ebay, det er mange selgere av den og ikke alt for hårreisende priser.

Har dere fått kjøpt noe fra Halo Hues 2013?

Ønsker dere en fin dag og håper at de som skal på Vixen Blog Awards får en knall kveld! 🙂 Skulle ønske jeg kunne ha fått oppleve det!

8 comments

  1. Colour it

    Den är såå vacker! Jag har tyvärr inte haft råd att köpa någon från Halo Hues 2013, även om jag sååå gärna vill. De är så vackra.
    Jag håller tummarna för dig, har röstat på dig!

  2. Sminkan

    Vacker bild! Och du, oavsett om du vinner pris eller inte, i mitt hjärta är du Norges bästa blogg och lätt en av de bästa i världen med!

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)