IsaDora Pistacchio

Heisann! Sen søndagpost i dag, har lagt Depend/Gelish på mamma som fikk Dependsettet til jul men som ikke har tatt sjansen på å prøve det selv. Hun ble veldig fornøyd og det var gøy å se henne gå å sprike med fingrene etterpå fordi hun av gammel vane ikke er vant til at lakken er tørr med en gang. 😆 Mamma på 67 år ville gjerne ha mørk blå glitterlakk, lys rosa er ikke favoritt der i gården heller.

I dag har jeg fine Pistacchio fra IsaDora sin Bella Vita-kolleksjon å vise dere, fargene er jo gelatoinspirert og skikkelig nam! Pistacchio er en dus pistasjefarget pastell som er perfekt til våren.

IsaDora Pistacchio

Pistacchio er som en vanlig pastell å legge men det jevner seg fint ut på to lag så det er absolutt godkjent. 🙂

I dag er det regn og lavt skylag her i Molde, men kan jo vise dere et bilde jeg tok med iPhonen i går.

2013-02-15 10.02.22-1

Det er så deilig å hvile øynene på fjell igjen. En av de tingene jeg savner i Oslo. 🙂

Håper dere har en fin søndag! Har dere kjøpt noe fra Bella Vita-kolleksjonen? Har sett at endel har handlet inn øyenskyggene i pastell.

Du finner øyeskygger og lakkene i butikk nå, lakken har en utsalgspris på kr 89,- men følg IsaDora sin blogg eller Facebook side, de deler stadig informasjon om tilbud og rabatter.

Lakken er en vareprøve fra IsaDora Norge. 

8 comments

  1. Sunniva

    Jeg har også på denne i dag! Kjøpte meg Pistacchio, Bella Vita og Rosette her om dagen. 69 kr per i Sverige 🙂

  2. upcloseandpolished

    Jeg fikk tak i tre på vita på 30% salget deres på all makeup 🙂 Men må ha den siste å føler jeg 🙂 Bare så dumt at de ikk ehadde alle når det var salg… 🙂 Elsker isadora 🙂

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)