Harmony Gelish Holiday Party Blues

Oi, det ble sent på natt før jeg kom meg på pc’n. Og om noen lurer på hvordan jeg greier det å gjennomføre en flytur og alt det innebærer så gjør jeg egentlig ikke det, det er mest viljestyrke. Også kan jeg kræsje her litt hos foreldrene mine, mens datteren får lekt med kusinene, da får jeg ladet nok opp til at jeg akkurat greier flyturen tilbake.

Normalt så har jeg alltid neglelakk med meg i bagasjen, men denne gangen hadde jeg rett og slett ikke ork til å pakke ned og lakke neglene så ofte. Så jeg fant frem Depend GeLlack settet, Harmony Gelish sin Holiday Party Blues (kjøpt på ebay) som er så nydelig at jeg nesten mister pusten og satte i gang. Jeg brukte Depend base og top, og Gelish’en akkurat som Depend sine gelfarger. Alt herdet i 30 sek pr.lag. Dere ser også at jeg ikke har wrappet tuppene med den fargede lakken, det er fordi jeg synes det blir for tykt og wrapper derfor bare med top coaten.

Har du led-lampe kan alle lakker som er beregnet for led brukes om hverandre. UV-lakker derimot kan det være litt mere litt mere viktig å holde seg til samme merke.

Holiday Party Blues altså, en nydelig skatt av en lakk. Dyp med et glitter du kan skimte både lilla grønt og blått i. Den er umulig å avbilde helt korrekt. Men tro meg, den er fantastisk!

Harmony Gelish Holiday Party Blues 2

Se så fin! Jeg kunne ha ryddet bedre opp, men jeg bestemte meg ikke å ta bilder før etter jeg var ferdig. Og trodde disse skulle slippe unna macrolinsa. 😛

Harmony Gelish Holiday Party Blues

Fiiiin! Her ser dere at jeg ikke har lagt farge på tippene, kun klar gel. Men det sees ikke så tydelig i RL som på dette bildet.

Nå håper jeg det holder en uke, har med denne lakken oppover bare for å lakke mamma sine, så om det ikke går kan jeg skifte. Lover å holde dere oppdatert!

Hva synes dere om Holdiday Party Blues? Fin? 🙂

Jeg betalte $ 14.65+ frakt for min.

 

8 comments

  1. Sminkan

    Oerhört vackert! Jag vill ha den färgen men jag vet inte om jag vågar för tänk om jag inte får bort det sen. Jag har fortfarande små rester av Depends gellack (ofärgad bas och top) som bränts fast i naglarna och inte lossnar vad jag än gör.

  2. Frida

    Jättefint! Tack för att du skrev om att man kan blanda led-produkter mellan märkena. Jag har varit lite osäker på det.

  3. Rebekka

    Orgasmisk! Jeg som har så mange gelish farger fra før av men denne har jeg ikke! Bare så synd at de koster endel, skulle helst hatt dobbelt så stort gelish stæsj enn det jeg har.

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)