Happy Valentines Day!

Ikke så mye feiring her i dag. I kveld så sitter datteren og jeg i flyet på vei til nordvestlandet, men det betyr vel ikke at vi ikke kan ha røde negler her på bloggen?

OPI har forresten vært veldig spake med valentineskolleksjonene sine i år? Har ikke hørt noe jeg, tidligere var jo det et av høydepunktene i løpet av året, mange hadde lakker med hjerter i og det hele. Men for meg som har samlet lakk en stund så er ikke det et så stort problem da.

Jeg la OPI Red-y For A Cure som basefarge, nydelig rød jellylakk, som var en LE som jeg fikk tak i på ebay.  Over der igjen har jeg en miks av to gamle Maybelline lakker som har hjerter i seg.

OPI red-y For The Cure Maybelline hearts 2

Ganske så sukkersøtt! 🙂

Jeg samler jo på lakker og også spesielt lakker med glitter i forskjellige former, som hjerter. Så selv om kun Essence var det merket som kom med hjerter i lakken sin til Valentine så hadde jeg litt å velge i.

Maybelline glitter hearts

 

Dette er bare noen få utvalgte, de fikk komme frem, bli litt klappet på og få fylt opp litt med neglelakktynner og sånt. 😉

Har dere en lakk med hjerter i? Og skal dere feire dagen? 🙂

Uansett, ha en fin dag!

4 comments

  1. Stine

    Jeg har den med hjerter i fra OPI sin Minnie Mouse Collection, den er såå fin! Kjempefine negler^^ Jeg liker sånne dype røde! Hvilken neglelakktynner bruker du? Og bruker du den samme på alle?

  2. upcloseandpolished

    Så store hjertene så ut, de viste skikkelig godt 🙂 kan man bruke seche restore i anet enn seche vite sine produkter? Jeg lurer på å kjøp en sånn stor en nemlig, men det hadde vært fint om jeg kunne bruke den på andre trasige lakker også 🙂

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)