Polish Revolution Zombie Gardens

Woot! Nytt indiemerke på bloggen! Skjønner ikke at jeg ikke har skrevet om Polish Revolution før, jeg har jo kjøpt flere lakker derfra som står pent i skuffen og venter. Noen av Polish Revolution sine mest populære lakker er Zombie-lakkene hennes, det er grå jellylakker med fargerikt glitter i. Først ute var Vegan Zombie som er inspirert Lauryn sitt kosthold og syn på livet. Den har vært veldig populær. Deretter kom Zombie Christmas en LE i julen. Og nå til våren kom altså Zombie Gardens, som er den jeg viser dere i dag. En grå jelly med fargerikt pastellglitter i lilla, turkis, gult, rosa og grønt. Jeg elsker de fargene sammen! For å få glitteret til å poppe la jeg den over Sally Hansen sin Wet Cement om du vil ha en mer gjennomsiktig effekt med glitter i lag så kan du legge tre lag av Zombie Gardens alene.

Polish Revolution Zombie Gardens over Sally Hansen Wet Cement

Jeg blir veldig glad av å se på det fargerike glitteret over det grå, minner veldig om våren når hestehov og krokus titter opp fra vinterstøvete bed. Har ingen problemer med konsistensen, men regn med å spre glitteret litt slik at det blir slik du vil ha det. Er den ikke vårfin?

Polish Revolution får du kjøpt på Etsy for $9 pr. flaske + frakt. Følg Polish Revolution på Facebook.

Lakken er en produktprøve fra Polish Revolution. 

Og kjære lesere 10 februar er siste dag med avstemming i Vixen Blog Awards! Nå er det på tide med massiv stemming, inviter gjerne foreldre og besteforeldre til å stemme. Jeg blir så utrolig glad om dere gjør det. Det er min første gang i finalen og kanskje den siste, så ingen grunn til å spare på stemmene! Om du har likt det jeg har gitt dere de 4 siste årene så er det bare å trykke på sirkelen under her og stemme i veg! 🙂

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)