Pakker i posten!

Jeg skal ikke lyve og si at posten ikke er noe jeg gleder meg til, hver dag det dumper inn noe fargerikt er en fest. Dette ankom i går og kommer ganske så snart på bloggen.

  • IsaDora Norge har vært så snille og sendt meg hele Opalescent Nails-kolleksjonen sin i tillegg til at jeg fikk den fulle Bella Vita-kolleksjonen slik at jeg kan vise dere Macchiato og Pistacchio også.
  • Pasteller fra Lime Crime
  • Bestillingen min fra Norway Nails. Jeg har sammenlignet Gossip og Juicy Gossip/ IsaDora Ocean Drive, bildet kan dere se på FB-siden min eller på Flickr.
  • Legger også med et bilde av Gals platene mine fra Cheeky, de er dessverre litt små i motivet, så de heldekkende motivene er ikke for de med veldig brede eller lange negler. Kommer tilbake til dette etter å ha testet de ut. Det er Fairy Set og Princess Set, jeg tror jeg liker det siste best, mange fine mønster.

Pakke i posten collage

Cheeky Gals

Hva har dere lyst til å se først? 🙂

5 comments

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)