Teacher’s Pet & Valentines Owls

Må bare elske Sation, ikke bare for lakkene men også for de morsomme navnene. Håper dere er klar for en valentin-inspirert manikyr? Som base har jeg brukt Sation Teacher’s Pet, det er en sånn skarp men lys rosa som får hendene dine til å se brune ut, selv i vinterkalde februar. Litt varmere i fargen enn hva bildet mitt viser. Den er ikke vanskelig å legge til tross for at det er en pastell. Sation må ha et veldig dyktig laboratorie, de får alle lakker som normalt er vanskelig å legge til å gli på så lett som bare det.

Dette er også min debut i bruk av water decals, har vi et norsk ord for det? Vann dekaler! Hah! Det var ikke så vanskelig, men heller ikke så lett som jeg trodde, men gøy var det, må øve mer! Jeg var nylig på ebay og klikket hjem noen motiver som kunne brukes til Valentine. Superbillig. Valget falt bla. på disse søte uglene:

Sation Teacher's Pet with waterdecals

Jeg synes de ble supersøte! Dette til tross for at jeg normal går for lakker i grønne og blå toner.

Dette er jo en mulighet for dere som ikke bedriver nail art som stempling osv. Fremgangsmåten lå ved i pakken med dekalene. Du klipper ut de dekalene du vil ha fra arket, klipper rundt motivet så tett du bare kan. Gjør alle disse ferdige, lakk neglene og la de tørke helt. Da putter du et motiv ned i en skål med vann, du trenger ikke mye vann, bare slik at det dekker bunnen lar den bli gjennomvåt og la den ligge i ca 15 sek, bruk en pinsett til å plukke det opp. Legg så motivet mellom tommel og pekefinger med papirsiden opp og gli fingrene mot hverandre. Husk at det er siden som da vender ned som skal være opp på neglen slik at motivet ikke blir speilvendt. Det kan lønne seg å dyppe neglen du skal bruke motivet på litt i vann, da kan du flytte litt rundt på motivet, glatt det forsiktig ut med fingrene og la det tørke. Og vips! Avslutt med top coat.

Hva synes dere? Hvem liker ikke ugler?!

Vann dekaler kan dere kjøpe på ebay, finnes i alle mulige farger og motiver.

Sation Teacher’s Pet kjøpte jeg hos nailsupplies.us for $3.50 + frakt.

 

15 comments

 1. Jorid

  Er vanndekaler det samme som sånne barnetatoveringer mon tro? Det ble veldig fint! (og grusomt valentines-aktig 😉 )

  • Karianne

   Hehe, ja det var meningen at det skulle bli det. Nei, tror ikke det er helt det samme, for her rubber du ikke noe over, men legger selve bildet på neglen. Det finnes noe de kaller nail tattoos, lurer på om det blir mer likt barnetatoveringer? http://www.bigrubytattoos.com/

 2. Dina Ramse

  Det går faktisk ann å bruke barnetatoveringer på neglene. Funker helt fint. Men water decals or negltatoveringer funker bedre.

  Nydelige negler Karianne. Sukkersøte rosa, og du har rett, hvem elsker ikke ugler. De er så søte!!

 3. Ann-Sofie

  Supersött och passar väldigt bra för Valentine’s Day. Jag har aldrig testat vatten dekaler, men skulle vilja göra det nån gång. Är det svårt? Underbar rosa färg också. 🙂

  • Karianne

   Nei, det var ikke så vanskelig, men jeg tror jeg greier det bedre neste gang. Første gangen så vet man jo ikke helt hva man driver med, hva som er smart eller ikke. 😛

 4. Shamini

  Jeg husker sånne barnetatoveringer som man bare hadde i vann og så skle motivet av og satte seg på armen? Var veldig fine ugler, og selv jeg som ikke er den største tilhengeren av rosa likte denne manien veldig godt. Hva er det som skjer med meg? 😮

 5. vigdis stensrud

  Vi kalte det for skyvebilder husker jeg når vi var små 🙂 Og disse uglene var jo aldeles nydelige da 🙂 Lakken var også nydelig!

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)