Color Club Kismet (Halo Hues 2013)

Kort, men gnistrende holografisk post i dag. I dag er det 11 år siden jeg lå på fødestuen og fikk datteren, hun ble født på en ganske magisk dato. 🙂

Kismet er vel ikke den av de nye Halo Hues’ene som har fått mest oppmerksomhet, men for de som liker lakker som ikke er for skarpe i fargene er denne fin, du kommer selvsagt ikke unna den nydelige holografiske effekten. Hva skal man kalle fargen lys grønn, strågul? Noe mellom der iallefall. Jeg har lagt den over en vanlig underlakk og har ingen overlakk på. Elsker at man ikke får bald spots med disse.

Color Club Halo Hues 2013 Kismet

Nydelig fin til sommeren! Dere bør prøve holografisk pedikyr, magisk! Bruk top coat da. (Sally Hansen Diamond Flash)

Ikke glem å delta i giveawayen her.

Hva er din favoritt av alle de holografiske lakkene? Så dere den oransje som Jade kommer med snart? :sikler:

4 comments

  1. Janne

    Hei! Først og fremst er det alltid en fryd å ta turen innom bloggen din, det er alltid så mye farger og glitter å bli glad av her! 🙂 Men jeg tar meg selv i å lure litt på enkelte ord og uttrykk, som f.eks. “sandwich” og noe med “gel” og sånne “faguttrykk” innenfor neglelakk 🙂 Kunne du ikke laget et innlegg om forskjellige typer neglelakk eller de forskjellige måtene å legge dem på, og hva de heter? 🙂

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)