Hurra, jeg er finalist i Vixen Blog Awards!

Dette hadde jeg virkelig ikke trodd! Tusen takk til alle dere som har stemt meg frem, jeg er utrolig takknemlig! Jeg var jo den av alle semifinalistene som hadde den “smaleste” bloggen, det vil si at jeg blogger for det meste om neglelakk og tilbehør, de andre blogger jo om flere produkter og temaer og jeg trodde det betydde at jeg ikke hadde en sjanse.

Jeg må forresten komme med en korrigering til Dagbladets ene artikkel om Vixen Blog Awards, der uttaler Thomas Moen dette:

– De bloggene som hylles under prisutdelinga per i dag gir et skjeivt inntrykk av Blogg-Norge. Det er ikke bare unge jenter som blogger, men også mennesker med sterke meninger, historier og interesser. Når det er sagt er det naturlig at Vixen framhever de unge jentene med god trafikk, men en alternativ prisutdeling hadde vært sunt.

Jeg er voksen, jeg kunne ha vært mammaen til Ulrikke Lund, jeg har sterke meninger, en historie og veldig mange andre interesser. Jeg er utdannet sykepleier og jobbet tidligere som avdelingssykepleier. Jeg er absolutt ikke noe av det de liker å tro om de nominerte. Og jeg tror ikke dette gjelder bare meg. Det er veldig lett å lage stereotypier av mennesker som blogger om det som regnes som “overfladisk” som mote og skjønnhet. Jeg er en voksen dame som elsker farger og neglelakk, men hverdagen min er alt annet enn overfladisk, jeg lever med en sykdom som hemmer meg veldig i hverdagen. Neglelakken og de fine folkene jeg møter på grunn av det og bloggen er med på å gjøre dagene så utrolig mye bedre. Så Thomas Moen, på tide å rydde litt i fordommene. 😉

Takk til alle som har stemt på meg, jeg blir veldig glad om dere fortsetter å stemme frem til 10 februar.

Stem her! 

Skjermdump

12 comments

 1. Sigrun P

  Synes det er så flott og inspirerende at du gjør akkurat som du vil! Også så flink du er med neglelakk! 😀
  Lykke til jeg har stemt!

 2. Thomas Moen

  Hei hei 🙂 Jeg har ingen fordommer mot verken det som kalles rosabloggere, de som skriver om mote, fashion eller andre ting. Jeg synes de er en viktig del av bloggnorge og jobber mye sammen med dem på mange plan.

  Jeg har også deltatt på blogg awards begge gangene, og kjenner godt til de som arrangerer, samt de som deltar.

  I forhold til denne delen av bloggnorge er det et flott initativ, men det er synd når dette blir fremstilt i media som HELE bloggnorge. Poenget mitt er at det er så mye mer i bloggnorge enn bare de som skriver rundt dette.

  Gratulerer som finalist, kanskje vi ses der? 🙂

  • Karianne

   Heisann, Thomas!

   Jeg er ikke uenig, men synes det blir feil å sette disse bloggene opp mot hverandre. Vixen Blog Awards holdes av et magasin som skriver om mote, skjønnhet osv. Da er det helt riktig at de henvender seg mot bloggere som skriver om dette. Det er også en veldig forenkling å si at rosabloggerne er unge jenter og at de “seriøse” er de med sterke meninger, historier og interesser. Jeg tror du finner en miks av disse i begge leirer.

   Det er kanskje synd at det blogg-norge du vil fremheve ikke har sin egen prisutdeling, men det kan vel ikke legges på Vixen eller pressen. Daglig ser jeg de bloggene du vil fremheve bli RT’et og delt i sosiale medier. Hvem har ikke hørt om Tjomlid f.eks? Lesernes VG promoterer også disse bloggene, det er veldig sjelden at bloggerne som er nominert i Vixen Blog Award blir inkludert der. Det gir ikke mye kred å dele lenker om skjønnhet, mote osv. Vixen er deres sjanse til å bli satt pris på. 🙂

   Det er også synd at det ble så stille etter Tordenbloggen, men med resurssene som finnes bør det ikke være umulig å få igang noe tilsvarende eller enda bedre. Mange fine folk med innsatsvilje der ute.

   Det var veldig hyggelig at du tok deg en titt innom og la igjen en beskjed. 🙂

 3. Charlie

  Jeg ble veldig glad for å se at du gikk videre, jeg hadde jo selvsagt håpet at ihvertfall EN av tre makeupartister som var semifinalist også skulle komme seg til finalen, jeg kan gladelig innrømme at jeg ble skuffet over ikke å ha nådd opp denne gang, men da var det godt å se at DU kom med som har en så flott blogg som “bare” omhandler skjønnhet!

  Jeg liker å lese din blogg, blir inspirert av de flotte fargene du legger og ikke minst det at du legger det utrolig flott på og tar nydelige bilder av det!
  Er helt enig med det du skriver ang selv om man blogger “overfladisk” så betyr ikke det at man ER overfladisk, jeg har også valgt å kun omtale skjønnhet og ikke mitt privat liv da en kronisk sykdom setter en bremse for meg på mange måter.. men det jeg ønsker å vise på bloggen min er reel skjønnhets tips, inspirasjon og hvordan man kan legge makeup… ikke hva jeg har spist til middag eller om jeg har hentet posten f.eks…!

  Er også enig med Thomas Moen på at det burde vært frontet flere av de bloggene som ikke bare omhandler skjønnhet, mote og foto osv, men kanskje det kan bli en ny kategori til neste års VBA?! 🙂

  Håper å se deg på awardsen!
  Og min stemme går selvsagt til deg!
  LYKKE TIL!

  klemmer fra Charlie

  • Karianne

   Åh, Charlie!

   Nå ble jeg glad! Dette var så fint skrevet av deg. Veldig synd du ikke kom videre og ja, jeg undres litt også over hvor vidt skjønnhetsbloggene favner, men jeg vet ikke så mye om hva som vektlegges heller.

   Jeg er bevisst på å holde denne bloggen veldig til temaet, jeg vet at jeg kanskje kunne ha fått større leserskare ved å skrive litt om alt, men da tror jeg at det hadde vært like gøy for meg. Og hensikten min har hele tiden vært å få flere til å finne glede i fargerike negler og ha det gøy med det. 🙂

   Tusen takk for denne kommentaren og tusen takk for stemmen, jeg setter veldig pris på det. <3

 4. Loekaas

  Vil bre fortelle at jeg håper så inderlig du vinner, det fortjener du virkelig. Som nevnt på forumet så har jeg stemt på deg 😉

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)