Frem fra skuffene: L’Oreal Femme Noir

Jeg har bestemt meg for å vise frem litt av det som gjemmer seg i skuffene mine, lenge så har jeg swatchet for det meste nye og tilgjengelige lakker, men jeg må av og til hente frem gamle skatter også. L’Oreal sin Femme Noir kom i høstkolleksjonen til L’Oreal i 2010, Midnight Muse. Det var en veldig limited edition, så limited at folk slet veldig med å finne de og om de fant de så var Femme Noir solgt. Det var EN i hvert display! Jeg ønsket meg den veldig, men de snille neglelakkvenninnene greide dessverre ikke finne en til meg. Så jeg søkte på ebay uten å finne og valgte tilslutt bare å lagre søket og håpte at den en gang ville dukke opp. Det gjorde den og jeg kjøpte den så kjapt jeg bare kunne, men den kom bort i posten. 🙁 Men høsten 2011 fant jeg endelig en igjen og den nådde meg! Lykken var stor. Nå fant jeg den frem fordi jeg har sett flere dukke opp på ebay og amazon og tenkte at andre kanskje ville se den.

Femme Noir er altså en sånn mørk, mørk lillarød med rødt skimmer som gir den “glow from within” effekten.

L'Oreal Femme Noir

Kameraet mitt greide ikke helt å fange det røde skimmeret, men det er veldig tilstede i lite lys også. Så nydelig, klassisk farge! Dette er 2 lag over underlakk med overlakk, glir på som smør.

Håper dere liker små historietimer om neglelakk, jeg har noen på lager. 😉

Hva synes dere om Femme Noir?

 

12 comments

  1. Mybeautifulbag - Mona

    Leser gjerne flere historier! Nyydelig lakk også 🙂 i dag har jeg fått mine 4 spesiallakker fra Konad 😀

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)