Color Club Eternal Beauty

Jeg rakk å swatche Eternal Beauty også i går før jeg måtte gi meg. Nydelig, nydelig lakk som i dempet lys er mørk pastellfarget lilla. Det første bildet er tatt i fotolys som vasker ut den holografiske effekten så jeg legger også med et bilde tatt i vanlig lampelys som viser den holografiske effekten bedre.

Color Club Eternal Beauty

Den er knallgod å legge, ikke for tynn og ikke for tykk. Her er den kun swatchet med underlakk og ikke overlakk.

Bare for å viser dere at disse lakkene er utrolig holografisk, samme kamera med vanlig lys fra en 60w pære:

Halo Hues 2013

Jeg kan ikke gjøre noe annet enn å varmt anbefale denne kolleksjonen, det jeg liker bedre med denne enn hva jeg gjør med Halo Hues 2012 er at man faktisk ser basefargen så godt, høstens kolleksjon er så bråkete holografisk at de dreper basefargen ganske så mye. Jeg tror de holografiske pigmentene i denne kolleksjonen er mer finmalte i tillegg til at basefargene er sterkere.

Jeg kjøpte mine her, noen er utsolgt for øyeblikket, men kommer sikkert inn igjen. 8ty8 Beauty  har hele kolleksjonen inne.

Hva synes dere om de jeg har vist til nå? Frister de? 🙂

7 comments

  1. Honi

    Jag försökte köpa detta på ebay igår men det fanns INGENSTANS. Jag tycker det ser så himla fint ut!

  2. Shamini

    Jeg syns de ser helt fantastiske ut, alle du har vist hittil, og kanskje spesielt den lilla. Jeg prøver å ikke handle fler neglelakker, men.. disse må bli mine. Holos in my heart!

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)