Color Club Beyond

I dag har jeg swatchet Color Club sin nye sorte holografiske lakk til dere og sammenlignet den med Color Club Revvvolution, som jo var den mest kjente sorte holografiske Color Club har hatt til nå. Dette etter ønske fra Linalinux.

Color Club Beyond er altså en av de 6 nyeste Halo Hues som kom nå i januar. Denne var veldig lett å legge, den er ikke supertynn og sånn som fyller neglebåndene men legger seg pent på neglen akkurat der du vil ha den. Jeg har ikke brukt top coat på disse swatchene mye pga. at jeg ikke hadde overskudd til det akkurat det i dag. Men jeg kan bare anbefale Sally Hansen sin Diamond Flash til dette, den svekker ikke den holografiske effekten.

Jeg må bare si det, jeg eier en del sorte og fantastiske holografiske lakker nå, men Beyond er søren meg fin den også. Bildene er tatt i kunstig lys, noe som ikke er best for holografisk lakk, men dere greier å danne dere et bilde. Den holografiske effekten er altså mye sterker i RL.

Color Club Beyond

Linalinux spurte på instagram om jeg kunne sammenligne den med Color Club sin Revvvolution og det kunne jeg selvsagt. Her har jeg lakket med Revvvolution på ringfingeren.

Color Club Comparison Beyond vs. Revvvolution

Color Club Beyond vs CC Revvvolution

Som dere ser så har Revvolution en mye svakere holografisk effekt, men den er fin den også.  Jeg tok også et bilde av flaskene til sammenligning.

Color Club Revvvolution vs. BeyondDer ser dere også tydelig at Beyond er en del hakk mer holografisk enn Revvvolution.

Hva synes dere om Beyond? Verdt å eie? 8ty8 Beauty har fått inn disse nå til $8, jeg kjøpte mine på ebay til $6.50.

Jeg greier ikke skrive så mye mer i dag, hadde store planer om å swatche i mengder i dag, følte meg litt pjusk og i det jeg hadde satt meg til bordet så var det rett på do å kaste opp. Så disse swatchene er gjort på trass mellom kvalmebygene. Alt for bloggen! 😛

9 comments

 1. Stine

  Så fine! Hvor mye koster frakten til Norge fra 8ty8 Beauty? Og hvilken frakt-metode velger du da? Det virker ikke som om de vil si hvor mye frakten kommer på når du kjøper..

  • Karianne

   Akkurat nå så har jeg ikke oversikten pga. portoøkninger i USA, men om du sender de en mail så bruker de å være raske med å svare. 🙂

 2. linalinux

  åh tack söta! va fin den var! jag älskar min revvvolution men den såg lite tråkig ut mot denna 😀 jag måste ha denna med såklart, båda är bra på sitt sätt, inte alltid jag vill ha så mycket regnbågar 🙂

 3. tonjepedersen

  Så utrolig stilig! Kjenner at jeg kanskje ikke har nok holografiske lakker;)
  Du får ha god bedring!

  • Siren

   Hei, flott blogg du har:-)
   Hvordan er denne lakken sammenlignet med Zoya storm?

   Mvh
   Siren

   • Karianne

    Zoya Storm har jo bare holografisk glitter som er spredt i lakken så de kan vel ikke sammenlignes i det hele tatt? 🙂

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)