Fail

Jeg har blitt spurt om å gjøre en gjestepost hos en blogger, heldigvis er det en åpen invitasjon uten tidsbegrensning, for i det siste har jeg vært slått ut av migrene og laget manikyrer som er knallfine i tankene mine, men som feiler totalt når de skal utføres. Jeg har jo fått til en tapemanikyr med matt lakk før, så jeg så ingen problemer med denne her først. Det jeg ikke tenkte på var at dette her krevde litt mer tid og plunder så lakken rakk å tørke før jeg fjernet tapen og da er den ikke særlig grei eller tilgivende. Så om jeg skal få til denne så må jeg planlegge litt bedre. Men jeg er grei og deler feilen min slik at dere også kan lære av den. 😆

Fail

Som dere ser så er den full av skjønnhetsfeil og stripene er slett ikke så skarpe som jeg foretrekker. Jaja, man lærer og går videre.

I går ankom den nyeste holografiske kolleksjonen til Color Club som kom litt overraskende på oss. Forhandlerne begynte å selge de før Color Club hadde rukket å dele nyheten, så lenge var det rykter om at de var falske osv. Men Color Club har senere bekreftet at dette er ekte vare og at noen forhandlere fikk disse tilsendt tidlig for en messe eller noe sånt. Jeg kjøpte mine på ebay.

De som følger meg på instagram eller Facebook har allerede fått sett en smakebit, men jeg deler gjerne en her også. Her er et bilde av fire av fargene i lyset av en tak-spotlight, tatt med iPhone.

Color Club Halo Hues 2013

Fine ikke sant? Kommer ganske snart tilbake med bilder og har lovet noen sammenligninger med andre holografiske lakker. Om dere har flere ønsker om det så kommenter gjerne i kommentarfeltet. Det er også en lys gulgrønn og sort som ikke er med på dette bildet.

Har dere handlet noen CC Holos? Failet med en manikyr? Del gjerne med meg! 🙂

10 comments

 1. Wenche

  Selvfølgelig har jeg shoppet alle CC Holoene 🙂 Skjønnhetsfeil skjer alltid og det er fint at du poster dem også slik at folk ser at alle ikke kan gjøre alt perfekt til tider 🙂

 2. linalinux

  precis så blev det sist jag skulle göra en matt tejpmanikyr 😀 men det såg snyggt ut på håll 😉

 3. Benedicte

  Forsøkte meg på min første tapemanikyr i går inspirert av Wizard of Oz. Skulle legge en gul lakk for å lage “yellow brick road”, men lakken dekket ikke skikkelig, stripene ble skjeve og gul lakk mot vinterblek hud så bare sykelig ut… Big fail!

 4. annsofiesoderbergh

  Åh vad fin manikyr, tycker du har lyckats väldigt bra, snyggt med matta lack. Jag försökte mig på en manikyr med striping tape för första gången i går, det blev inte perfekt, men som du säger, man lär sig hela tiden.
  Hololacken från CC ser underbara ut. Skulle vilja ha flera stycken…:-)

 5. Nadia

  Er dette CC Halo Hues kolleksjonen? Hadde tenkt å kjøpe noen, men jeg er så fornøyd med Layla’ene og FNUG’ene mine at jeg tenkte jeg skulle spare noen kroner der. 😛 (og de kronene har jo selvfølgelig gått til innkjøp av diverse indie lakker,haha)

  • Karianne

   Dette er vårkolleksjonen 2013, jeg har også de som kom i høst, men tror ikke jeg har blogget om de enda. Laylaene og FNUG, dekker det meste de altså. 😉

 6. Hana

  Jeg får best resultat med teipen hvis jeg fjerner den med en gang jeg har lakkert ferdig. Hvis jeg venter til lakken tørker, får jeg samme resultat som deg. 🙂

 7. itssodamnoriginal

  Ser ingen obviouse feil jeg.. du er heldig som i det hele tatt får til tape manikyr, jeg får det ikke til i det heletatt, alt for smått og priklete. Så jeg synes faktisk at det du viser her er kjempefint! 🙂

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)