Sation Glitter

Jeg har nevnt det før og nå understreker jeg det med et bilde. Dere må sjekke ut de nye glitterlakkene til Sation. Jeg tror de er de kuleste som kommer fra et kommersielt merke. Den jeg viser i dag, Miss & Makeup, har sort revet glitter, holografisk mikroglitter, bittesmå holografiske glitterstriper og matte rosa glitter sekskanter. Jeg beklager at de knallrosa sekskantene ikke er så tydelige på bildet, men baselakken som er Color Club Yum Gum fotograferte mye mørkere enn hva den er i RL. Men dere får en viss anelse likevel. Superstilig!

Color Club Yum Gum and Sation Miss & MakeupSation sine nye glitterlakker koster bare $4.50 hos transdesign og nailsupplies, og jeg anbefaler dere å sjekke de ut. 🙂

Har dere noen å anbefale fra de nye glitterlakkene deres? 🙂

23 comments

 1. upcloseandpolished

  Gleder meg ti mine kommer, og til lampen min, ottlite kommer 🙂 Var det du som ikke likte ottlite, men som har en annen ? husker litt dårlig …

  elsket denne lakken though…. men jeg trenger soak hetter som du har 🙂

  • Karianne

   Ja, jeg har fotolamper jeg. Sånne små til å ha stående på bordet. Synes ikke ottlite ga god nok fargegjengivelse og fikk ikke frem detaljene godt nok. 🙂

   Om du har Sation på vei har du mye å glede deg til, jeg har kjøpt inn mange selv også. Glitter, neon og cremelakker. 😉

   • upcloseandpolished

    Ja, jeg har bare noen få fra før, gamle typen, så jeg gleder meg 🙂 hmmm fotolamper…… jeg må bestemme meg snart for hva jeg skal kjøpe. Takk for svar 🙂

 2. Wenche

  Ja, jeg har faktisk kjøpt alle de nye glitterlakkene … 🙂 Vet ikke helt hva som er favoritt… den grønne som jeg aldri husker navnet på muligens 🙂 Ser du jeg klarte faktisk å legge igjen en kommentar 😛

   • Wenche

    Ja! Ego-Friendly het den 🙂 Den og denne her er vel de mest unike. Men det var få som skuffet 🙂 Mulig jeg er dum, men siden jeg aldri har kommentert i bloggen din eller andres, hvordan får jeg opp bilde her?

    • Karianne

     Om du har en wordpress blogg så kommer bildet ditt opp, jeg tror også at du kan registrere deg her https://nb.gravatar.com/ for å få et fast bilde tilknyttet dine kommentarer. 🙂 Jeg venter på så mange Sations nå, neonlakkene er jo også helt elsk.

    • Wenche

     Ah… får gjøre det litt senere da 🙂 Personlig så tror jeg at neonfargene skal få være i fred for meg, for neon ser ikke bra ut med min hudfarge, men jeg ble jo fristet til å gå innom NS og ta en titt 🙂

 3. organa

  Jælp, nå fikk du meg til å bestille et lass glitter! Yey! Sannelig på tide, også er det gøy å skaffe noe som kan legges oppå alle de andre som ligger i skuffen sin. Det er litt psykt når det er kjedelig å bruke samme lakk mer enn to ganger, men sånn er det blitt. Elsker deg!

 4. Mybeautifulbag - Mona

  Fantastisk fint <3 Jeg som har sverget til Shellac i nesten 3 år og nå har du fått meg på denne crazy veien av neglelakk-dilla 😀 Kjenner det blir tyngre og tyngre å ha samme lakk 2 uker i strekk 😛 Du er veldig inspirerende!!

  • Karianne

   Tusen takk, det er så fint å høre at man inspirerer! 🙂 Det går jo an å variere med litt glitter og stempling over en shellac-base også. Om man bruker neglelakkfjerner uten aceton, vel og merke. 😉

   • mybeautifulbag - Mona

    Ja, jeg har testa kombinasjonen Shellac (og Gellack) med litt effekter av glitter etc av vanlig lakk og det ser ut til å funke fint 🙂 Jeg har også brukt Shellac base, et strøk med Shellac polish, et med vanlig neglelakk og Shellac top coat. Dette funker også veldig bra. Mulighetene er endeløse og jeg gleder meg til å forske videre 🙂

   • Mybeautifulbag - Mona

    Ja, jeg har testa litt på kombinasjonen Shellac/Gellack med vanlig neglelakk og det funker kjempebra. Har også lagt Shellac med neglelakk som 3. lag og avslutta med Shellac/Gellack topcoat og det funker også som bare det! 🙂 Gleder meg til å fortsette å utforske og leke framover! 🙂

 5. Linda

  ooh, jeg lar meg jo friste! Og har bestilt noen, selv om jeg egentlig har shoppeforbud i januar … 😛
  Takk for tips 🙂

 6. Sofie Jørgensen Bakkeli

  Så fint!! Har fulgt bloggen din lenge, men ikke kommentert før nå.. 🙂 Jeg har sett at du har “stocked up” med topcoat og sånt, og lurer på om du pleier å handle det på ebay eller på en annen nettbutikk?
  Bloggen din er super!! 🙂

 7. Marte HH

  Æsj, nå fikk jeg skikkelig lyst å bestille noen lakker fra Transdesign.. Har aldri bestilt lakk fra USA før, hvor mye må en regne med i frakt? Fikk det ikke opp på siden før jeg har trykket inn kortinfo…

   • Marte HH

    Fantastisk! Elsker å slippe toll 😉 Nå har jeg bestilt – 8 lakker og Essie Embrace the Lace Nail Wrap, whiii! 😀 Hvor lang tid pleier det å ta før du får varene? 🙂

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)