OPI Get Your Number

I går tok jeg helt bloggfri, eller swatche/lakke-fri, så i dag blir det lakk fra arkivet. Mann og barn var ute av huset så da valgte jeg å bruke tiden på egenpleie og avslapping. 😛 Og når jeg er inne på det så bør dere sjekke ut Linda Johansen sin nye TLC Recovery Oil, den er helt fantastisk. Sa noen babyhud?!

Her er lakk nr. tre fra OPI sine liquid sand-lakker, tror den også kommer på tredjeplass i min egen rangering, så det passer bra. OPI Get Your Number er en blå holografisk glitterlakk som når den tørker nesten ser ut som den har ett lag frost over seg. Den er kul, men den sorte og lilla synes jeg er finere.

OPI Get Your Number

I RL så glitrer den mye mer enn hva som kommer frem på bildet. To lag over underlakk. Ingen top coat, selvsagt. Jeg synes fremdeles dette er et kult konsept.

Har dere handlet noe Liquid Sand? Hva tror dere om den som kommer i brunt? Noen snakker om poop-nails. 😆

PS! Så OPI Norge poste bilder av disse på FB siden sin, så jeg tipper at disse snart er å finne i norske butikker som fører OPI, noen av de iallefall.

8 comments

  1. Tuva

    Synes de er kule, men vet ikke helt om jeg liker finishen på dem. Hvordan er de å fjerne? Ser for meg at de er verre enn glitterlakker? Poop-nails 😛 haha! Blir spennende å se!
    Også må jeg bare si at det er utrolig gøy at du er så aktiv på bloggen igjen! Tommel opp 😀

  2. Makira

    Denne har jeg skaffet meg via ebay etter å ha sett denne posten. Kjøpte den og Stay the night. Da jeg swatchet den ble jeg veldig usikker på om jeg hadde fått tilsendt genuin vare, men da den hadde tørket lenge nok kom den fine effekten frem. Den blå får meg til å tenke på sjøen… vakker. Tusen takk for fine bilder og inspirasjon!

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)