China Glaze Escaping Reality

Noen ganger når jeg føler meg uinspirert så begynner jeg å dra ut skuffer i Helmerene mine og plukker opp lakker bare for å se på de. I går var det to ting som inspirerte meg, nemlig eieren av FNUG som postet et bilde av neon-skjerfet hun strikket på instagram, jeg ble så inspirert at jeg kjøpte inn neongarn i 4 forskjellige farger som jeg skal strikke infinityskjerf av. FNUG kommer forresten med NEON-lakker!! Gleder meg!

Deretter satt jeg og kikket i skuffene mine og fant en ny neonlakk jeg ikke kan huske å ha kjøpt. Men ok, det går bra. Neonlakker og holografiske-lakker kjøper jeg omtrent uten å tenke meg om, det går på refleks. 😆 Denne var den rosa neonlakken fra Cirque Du Solleil, Escaping Reality. Og det er en nydelig rosa neon. Den er superenkel å legge, som en jellylakk i finishen, tørker matt slik alle neonlakker gjør. Men det fikser du lett med shiny top coat.

China Glaze Escaping Reality

Ikke så lett å se hvor skarp denne er men det er en ekte fin rosa neon. 🙂 Kamaraet slet litt med å fange den.

Deretter valgte jeg å pynte den opp med litt stempling, brukte Essie Good As Gold fra Mirror Metallics og Dashica Big SdP-F, ble så fornøyd med resultatet at denne manikyren fikk sitte på.

China Glaze Escaping Reality and Big SdP-F

Jeg kan ikke få sagt nok hvor jeg gleder meg til vår og sommer og sprelske farger. Og ikke selg eller bytt bort neonlakkene dine, de blir like populære i år også.

Kjøpte dere denne fra Cirque Du Solleil?

Eieren av FNUG kan dere forresten følge på instagram HER.

18 comments

 1. Marianne

  Lekkert, og stemplingen gjorde den helt fantastisk! Hvordan får du stempeltrykkene så bra? Når jeg prøver så føler jeg at trykket tørker før jeg rekker å få det på neglen :/

 2. Marte HH

  Utrolig kult!! Har bestilt meg stempel fra ebay, fant ikke ut hvordan jeg bestilte Dashica Big SdP-F, så håper det kommer snart! God helg til deg 😀

 3. Astrid

  Kan du lage et innlegg om stemplig og hvilket utstyr du bruker? Hvordan man går frem 🙂

 4. Sunniva

  Utrolig fint!
  Jeg elsker neon, og har selvfølgelig noen liggende på lager fra i fjor. I år skal jeg vel tørre å bruke den neongrønne jeg har også. Hihi.
  I kveld er det rosa negler fra OPI.

 5. tonjepedersen

  Hvordan er de stamping platesene forresten? Har sett etter noen med litt store heldesign

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)