Nailstation Gossip & Vandalism Art 101

Dette merket er litt whiiiiii å endelig kunne presentere på bloggen, jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har besøkt websiden deres og siklet på lakkene som virket helt umulig å få tak i. Jeg nevnte dette merket på et forum jeg er på sammen med eieren av den snart åpne Norway Nails, og jeg ble ufattelig glad da dette var et merke hun bestemte seg for å selge og at det faktisk gikk i orden. Wenche som eier Norway Nails visste også at jeg hadde siklet på den retrogrønnturkise Gossip, jeg elsker sånne farger og ble overlykkelig da den fant veien hjem til meg. Er ikke den perfekt nå til våren?

Nailtstation Gossip

Til å være pastell var den overraskende god å legge, ikke sånn pakket med pastellpigment, mer over til jellykonsistens faktisk. Jeg la tre lag for å få den jevn og fin. Synes fremdeles den er like fantastisk som da jeg oppdaget lakken på et bilde. Tror denne blir mye brukt frem mot sommeren, bare elsk hele lakken!

Jeg fikk også med en glitterlakk fra Nailstation sin Vandalism Art-kolleksjon som bare har navnet 101. Det er en lakk med middels store sekskantede holografiske glitterbiter. Kanskje ikke superunik, men iallefall superfin! Så jeg la den over Gossip i et lag for å vise dere den, jeg følte at dabbeteknikken var det som fikk dette glitteret til å legge seg jevnest.

Nailstation Vandalism Art 101

Jeg er iallefall knallfornøyd med at jeg nå har 2 Nailstationlakker i samlingen min, flere skal det garantert bli! Følg med på Norway Nails sin FB-side for info om åpning og delta i konkurranser som Wenche har titt og ofte! 🙂 Norway Nails vil selge til hele skandinavia inkludert Finland, så her er det muligheter for mange.

Hva synes dere? Er ikke Gossip nydelig? 😀

Lakkene er produktprøver fra Norway Nails. 

9 comments

  1. Solveig

    Å herlig! Jeg kjøpte masse nailstationlakk da jeg var i Dubai i 2010, og de er bare helt kjempeherlige å lakke med. 🙂

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)