OPI Can’t Let Go (Liquid Sand)

To poster i dag, jeg føler at jeg ikke blogger skikkelig om det går for lenge mellom hver skikkelige neglelakkpost. 😛

I dag får dere se den lilla Liquid Sand lakken fra Mariah Carey-kolleksjonen. Jeg har sett endel swatches av disse Liquid Sand-lakkene og jeg må si at bildene varierer veldig, jeg tror endel bare har swatchet de uten å la de tørke helt og da ser de litt sånn halveis ut. Ikke helt matt, men litt sånn satinfinish. Jeg synes fortsatt disse er knall og sitter og vurderer om jeg skal utvide samlingen med noen fra de andre kolleksjonene som kommer. Tror nok jeg gjør det.

OPI Can’t Let Go er en lilla glitterlakk med masse små glitterkorn og litt større sekskantede glitter, også i lilla. Tørker som sagt matt og skal i utgangspunktet ikke ha top coat.

OPI Can't Let Go

Synes også denne var veldig fin, men Stay The Night er fortsatt favoritten. Enkel å legge, er som en vanlig glitterlakk. Fjernes også relativt lett.

Ellers så har kanskje dere som følger meg på instagram sett at jeg bedriver oppfylling av lageret. Portotaksten i USA går jo veldig opp fra 27.jan og det blir adskillig mye dyrere å kjøpe lakk og andre ting derfra. Endel selgere har også vurdert å droppe internasjonal shipping for de tror det blir for dyrt til at folk tar seg råd til det. Prisen på å sende en lakk mer enn fordobler seg, så du må regne med å betale nesten en 50-lapp i porto for å kjøpe en lakk, om ikke mer.

Så de siste dagene har altså blant annet dette ankommet hjemmet:

IMG_2812

I tillegg har jeg også kjøpt et pro-sett med Seche Vite. Det går unna med både top coat og neglelakkfjerner her, så dette er greit å ha. Jeg vil heller bruke dyr porto til å kjøpe fine lakker og ikke disse forbruksvarene.

Noen andre som har fylt opp litt i det siste?

 

16 comments

 1. Nail it - En blogg om neglelakk

  Sitter faktisk å lakker neglene mine med stay the night nå, det er også min favoritt! 😀
  Enig med deg, det er nok mange som har latt dem tørke sånn halveis når dem har swatchet dem. Jeg opplever at disse små “sand”kornene i lakken blir mer synlig og lakken ser litt hvit-støvete ut. De er hvertfall mye finere når de har fått tørke helt 🙂

  • Karianne

   Den kjøpte jeg på ebay, Poshe og SV er nesten like gode. Poshe krymper ikke så ille som SV kan gjøre, mens Poshe ikke holder seg like blank som SV, begge tørker og herder lakken like raskt. Poshe er B3F altså snillere en SV som har litt tøffere kjemikalier.

 2. Insouciant

  Jeg fikk hele settet i posten i dag :-). Det er ikke ofte jeg henger meg på slike trender men akkurat matte lakker er jeg som regel svak for, og dine swatches overbeviste meg helt

 3. linalinux

  men gaaah! sluta visa så fina bilder 😀 jag hade ju bestämt mig för att inte köpa denna.. nu får jag ju helt börja om 😀

 4. Danny

  I’m not sure, but I think I don’t like this finish! Too bad! The black/pink one looks sooooo awesome in the bottle!

 5. veronica

  tenkte jeg skulle tipse deg om at klenador sine glitter negelakker er noe i samme gata som opi sine liquid sand, hvis man i tilegg legger på en av klenador sine med chunky glittter + matt topplakk har du opi sine, men litt flere farger å velge mellom ( og mye billigere) 😉

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)