Good news?

Takket være noen flinke venner med gode øyne og kunnskaper så har jeg en nyhet som muligens er god. Man kan altså gjenskape samme effekten man får av Alexandrite ved å legge Ozotic 528/HITS Moonbow og Girly Bits Cosmic Ocean sammen over sort. Jeg testet dette i går og kan bekrefte at det er omtrent dupes. Har du ikke Cosmic Ocean kan LiLacquer Selkie også brukes.

Good News

Så om du har disse så kan du legge de over sort og få dette resultatet:

Ninja Polish Alexandrite over Illamasqua Boosh

Det som er dårlig nytt er jo at 528 er utgått av sortementet til Ozotics, men den var inntil nylig tilgjengelig på picture polish, ryktene sier at det er nettopp det glitteret/pigmentet som mangler for å lage flere Alexandrite. Alternativt kan du kjøpe HITS Moonbow. Men det er jo mulig at du allerede har kjøpt denne og derfor kun mangler den fargeskiftende lakken som skifter mellom blå og grønn. Det som iallefall er sikkert er at Ninja Polish fant en vinnerkombinasjon når de blandet disse to sammen.

Var dette til noen som helst hjelp? Jeg håper det iallefall!

3 comments

  1. linalinux

    hihi, det borde ju komma en ny sån skönhet i sinom tid med, allt går i cirklar 😉

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)