Picture Polish Orbit

Enda en nydelig skjønnhet fra Picture Polish som jeg ikke har somlet meg til å vise dere, Orbit. Dette er altså en blå jellylakk som er så pakket full av sølvglitter at kameraet mitt slet med å fotografere den riktig. På bilder så ser du at sølvglitteret ligger så tett at den nesten ser ut som en folielakk men i RL så er den som en glitrende stjernehimmel.

Picture Polish Orbit

Jeg har dessverre ikke laget noe nail art de siste dagene, men det kommer etterhvert. Både datteren og jeg er syke og overskuddet er lavt. Har også fått mange nye lakker som jeg kommer til å viser dere framover, bare å glede seg! 🙂

Har dere kjøpt denne?

Og forresten, følg meg gjerne på instagram, @neglelakkmani. 🙂

2 comments

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)