Noen ganger feiler man

Dette innlegget poppet ut sammen med det andre jeg hadde tidsinnstilt for i går, jeg hadde satt 2015 som publiseringsdato, men det brydde ikke bloggen seg noe om. Jeg hadde ikke engang bestemt meg for om dette skulle bli publisert, men flere som fikk sett den etterlyste den så her er den igjen. 🙂 Har også hatt problemer med at linker om bloggpostene ikke har kommet opp på twitter, håper det er fikset nåOverskriften passer iallefall. 

Jeg sitter ofte å planlegger manikyrer og kombinasjoner i hodet.  I det siste har jeg begynt å skrive de ned for veldig ofte så glemmer jeg alt jeg har planlagt i det jeg skal til å lakke neglene. Noen ganger finner jeg fine kombinasjoner som jeg blir veldig fornøyd med, andre ganger feiler jeg. Som med denne manikyren. Jeg ville egentlig ikke poste den på bloggen engang, men samtidig så vil jeg jo inspirere andre til å leke seg med neglelakk, finne fine kombinasjoner og være kreativ. Det er jo ikke sånn at hver eneste manikyr blir perfekt, men de er med på å utvikle deg. Så den kunnskapen jeg får av å leke med lakk og mislykkes er jo med på å skape de jeg blir fornøyd med. Jeg finner ut hva som fungerer for meg og ikke.

I hodet mitt skulle dette bli en delikat manikyr inspirert av silkestoff med mønster. Men når den kom på så likte jeg den ikke i det hele tatt. Vet ikke om det er mangelen på kontraster som ble feil evt. burde jeg brukt en annen bakgrunnsfarge. Kanskje en lyseblå? En opak hvit lakk?  Bildene ble også bare feil, så tilslutt ble jeg lei og fjernet lakken og tenkte at dette fungerer ikke. Samtidig lærte jeg at man fint kan stemple med China Glaze sin Bohemian-kolleksjon. Så det var ikke helt forgjeves.

Bildene ja:

OPI Don't Touch My Tutu & China Glaze Deviantly Daring

OPI Don't Touch My Tutu og China Glaze Deviantly DaringDen duochrome-effekten er ikke så tydelig, men den er der. Jeg tror jeg også må prøve å stemple med de over sort, bare for å se kontrastene der.  Her har jeg stemplet med China Glaze Deviantly Daring over OPI Don’t Touch My Tutu. Platen jeg brukte er muligens en av de DRK platene, men jeg husker ikke helt sikkert. La det ikke på minnet siden jeg ikke skulle bruke bildet. 😉 (Sjekket! Det er DRK-B)

Jeg tar altså mange bilder og lager mange manikyrer som ikke kommer på bloggen i et løpet av et år, samtidig så er jo de som kommer på bloggen et produkt av dette.

Moralen i alt dette er jo at jeg håper dere tillater dere å leke litt med lakkene, det gjør deg mer erfaren og du blir flinkere. Det må ikke være perfekt hver gang.

Har dere også dager der alt dere gjør føles feil?

14 comments

 1. Leviathana

  det var jo mega vakkert! 😀 vell ok eter min stil ville jeg kanskje valgt grå bakgrunn og svart mønster eller oxblod farga mønster 😀

 2. Linda F

  Jeg syns det ble kjempefint… litt sånn romantisk ming-vase aktig 🙂 (for en klønete setning… Nuvel, var hvertfall ment som et kompliment… Hahaha 😀 ) Du har en super blogg, blir veldig inspirert (og litt fattigere 😛 )

 3. Shamini

  Superkritisk much? 😀 Jeg syns denne manikyren var utrolig fin, som Linda F sier, litt sånn mingvase-aktig, som skjørt porselen.

  • Karianne

   Hah, jeg er nok det. Men jeg tror det ble mest feil fordi det ikke stemte med hvordan jeg så det for meg, tror jeg. 😛

 4. vakkerlakk

  Syns dette vart fint eg, og glad for å sjå at du fekk til å stemple med Bohemian. Eg prøvde å stemple med eit par av dei over mørk farge og det var som å stemple med vatn. Ikkje suksess altso. Men kanskje dei fungerer best over lyse fargar då. Skal gje dei eit forsøk igjen 🙂

  • Karianne

   Åh, nå ble jeg litt skuffa over at de ikke fungerer over mørke lakker, men bevares det finnes mange fine lyse lakker man kan bruke de over da. 🙂

 5. Stine

  Jeg likte denne veldig godt, syntes begge fargene passet fint egentlig. Du inspirerte meg også til å bruke Deviantly Daring i mitt neste design(ligger på bloggen min om du vil titte). Må nok prøve å stemple med den også, for det ble veldig elegant!

 6. Deborah

  It looks lovely but I see what you mean, it is too stark to have that delicate touch but not dark enough to be bold in contrast.. still, not a failed manicure!

 7. linalinux

  jag tyckte det va fint, tror att du själv hade gillat det mer om bilden blev mindre blank, mer delikat som du skrev va tanken 🙂 kunde oxå varit snyggt över mörkblå, väldigt ming-vasigt 😀

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)