Lynnderella Pentimento

Ikke mye sort og matt i dag, blinger til med en skikkelig “girly” manikyr i dag. Jeg har jo bestemt meg for å bruke alle de fine glitterlakkene som jeg bare har spart på. Pentimento er et lite fyrverkeri av en glitterlakk med glitter i alle mulige farger og former, jeg elsker den! Brukte dabbeteknikken for å legge den og det holdt med et lag.

Lynnderella Pentimento and Sation Love At First Lavender

Jeg la den over 2 lag med Sation Love At First Lavender som er en nydelig lavendelfarget lilla. Jeg har kjøpt endel av de nye Sationlakkene og de kan bare anbefales, cremelakkene er gode og glitterlakkene er edgye og kule. Prisen er også veldig bra.

Åååhh, denne kombinasjonen får meg til å lengte litt etter våren og alle de pastellene vi kommer til å få se da, og ikke minst været og lyset.

Har dere testet ut noen nye Sations? Noen dere spesielt vil anbefale? 🙂

2 comments

  1. annsofiesoderbergh

    Jag har inte testat Sation, men det kanske jag får se till att göra i framtiden.
    Väldigt snygg manikyr, det ser verkligen ut som ett fyrverkeri med färger, läckert!!

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)