Silver On Black

Jeg fatter ikke helt hva det er som gjør det, men jeg trekkes sånn mot matt lakk og finisher for tiden. Prøver å tenke på andre ting jeg har lyst til å gjøre, men det blir liksom ikke fristende nok. Så i dag ble KnockOut Flatte Black funnet frem enda en gang, denne gangen som en base for mønster stemplet på i sølv. Jeg har brukt samme mønsteret før en gang og det bildet er spredt over hele nettet, et av mine mest “lånte” bilder. I dag stemplet jeg med China Glaze Millennium, angrer veldig på at jeg ikke fylte opp med back ups av den, nydelig å stemple med. Platen jeg brukte er altså Dashica Big SdP-F, anbefaler veldig de platene.

KnockOut Flatte Black and Dashica Big SdP-F

Jeg mattet ikke ned Millennium, synes det er litt stilig at den har litt skinn i seg mot den matte sorte bakgrunnen. Ble veldig fornøyd med denne manikyren, akkurat hva jeg trengte.

Ellers har jeg slitt litt med sår hals og feber siden nyttårsaften, henger ikke helt med i svingene, men prøver å ikke la bloggen lide under det. Vet det er mange som er syk for tiden.

Hva synes dere om denne dillen min på matte lakker, er det greit med litt av det også? 🙂

 

12 comments

 1. Elin

  Hei 🙂 Så nydelig! Utrolig lekkert med lyst mønster på mørk lakk. Lekkert m matt og blankt sammen også. Kan man stemple med alle type lakker? Jeg bestilte stempel i går, faktisk og nå gleder jeg med enda mer!

  • Karianne

   Man kan stemple med veldig mange lakker, det er en fordel at lakken normalt dekker ved ett lag. Så har du en lakk som dekker godt på første lag så er det en indikasjon på at du kan bruke den til å stemple med. Dette er gøy, så gled deg! 🙂

 2. Katrine

  Jeg har fått en hang til mønster i det siste, men jeg finner verken tiden eller energien til å legge annet enn vanlig lakk, eventuelt litt glitter, så da er det kjekt å komme inn her og bli inspirert igjen 🙂

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)