OPI Stay The Night

Mange har nok fått det med seg at det er “flytende sand” som er årets neglelakk-hype. Glitterlakk som tørker til en tekstur som ser og føles ut som sand. OPI, China Glaze og Zoya har alle meldt om kolleksjoner med disse lakkene. Veldig mange er mildt sagt skeptiske til dette, de vil at neglelakken skal ha en glatt finish. Jeg er ikke en av de, jeg elsker forskjellige effektlakker, jeg er ganske altetende når det kommer til lakk, med unntak av perlemor og lakker med frostfinish. Jeg har altså kjøpt alle de fire Liquid Sand lakkene i OPI sin Mariah Carey-kolleksjon. China Glaze sine vil hete Textured og Zoya har Pixie Dust. Jeg er dog usikker på om jeg kjøper noe fra de kolleksjonene, siden de ikke har så tydelig glitter som OPI -lakkene har. Men jeg skal aldri si aldri.

OPI Stay The NightOPI Stay The Night er en sort lakk med rødt glitter, det sorte tørker ganske så matt, men det røde glitteret fortsetter med å glitre selv etter at lakken er tørr. Helt, helt nydelig! Noen har sammenlignet denne lakken med flytende lava og jeg ser den altså. Det var vanskelig å fange glitteret skikkelig på bilde, men i RL så gnistrer det fint i rødt glitter.

Jeg elsker denne lakken, men jeg skal innrømme at uten glitteret så ville den nok ikke ha vært så fantastisk. Dette er jo litt joggebukse for neglene, 2-3 lag og ingen top coat, tørker relativt kjapt. Den er lett å legge, ganske så lik en vanlig glitterlakk.

Hva synes dere?

Jeg kjøpte mine på nailsupplies.us, men regner med at denne snart også blir å finne i norske butikker og nettbutikker som fører OPI. 

Og ja, brakk neglen på langefingeren i går etter at taket glapp da jeg skulle åpne en skuffe med neglelakker. Men pytt, sånt skjer. Håper dere kan leve med stubbene mine. 😉

19 comments

 1. clawsincolor

  Jag kan bara hålla med Nail it! Den bästa swatchen hittills. Nu vill jag verkligen ha det här. 🙂 Och visst är det skoj med intressanta finishar? Jag är väldigt nyfiken på sandlacken.

 2. Line

  Ser ut som at nailsupplies ikke fører OPI lenger? Evt er de utsolgt? Syns denne lakken så helt genial ut! 🙂

  • Karianne

   Du må være logget inn for å se OPI der, men det er også mulig disse er utsolgt for øyeblikket. De fyller som oftest på igjen. 🙂

 3. KN Negledesign

  ååååh! Elsker den! Så bildet ditt på instagram og er som deg en stor fan av effekt-lakker!
  håper jeg får tak i denne til slutt, er ingen her nord som selger opi dessverre :/ Veldig synd for de har SÅ mange fine!

 4. Sminkan

  Mja… Det ser ju fint ut på dig, men det gör ju allt. Jag vet inte om jag skulle köpa en flaska för att testa, så lockande är det inte. tror jag.

 5. Anja

  Eg har synast at alle “Liquid sand”-lakkane ser snåle ut på neglene, men ditt bilete får meg til å få lyst på han. Men eg er ikkje heilt sikker enno, er ikkje så glad i denne type lakkar: Eg har alt prøvd Catrice Steel my heart, som er matt og ruglete med skimmer, og eg er ikkje veldig begeistra.

 6. The Fingertip Factory

  Den er rigtig fin! MEN! Et stort men 😀 Jeg er bange for, at når lakken er ujævn og “sandet”, så kommer jeg til at pille for meget ved den. Tror ikke jeg ville kunne holde ud at have den på i mere end et par timer.

 7. Lii

  Vet at det ikke skal overlakk på disse, men om du har prøvde det ser de helt fantastiske ut. En helt ny dybde.

 8. linalinux

  det var nog den snyggaste swatchen jag sett på denna! vissa har sett gummi-aktiga ut. du kommer göra så den säljer slut 😀

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)