Picture Polish Kryptonite

Jeg må jo viser dere den grønne storesøsteren til Cosmos når jeg først er i gang. Den ble swatchet i høst en gang også glemt bort i bildearkivet. Den er laget i samarbeid med bloggeren More Nail Polish, synes det er fantastisk at bloggere får sjansen til å skape sin drømmelakk. Denne er like nydelig som søsteren og like god å påføre. Elsk!

Picture Polish Kryptonite 2

Picture Polish Kryptonite

Jeg kjøpte min hos Llarowe i høst, men det er godt mulig at Norway Nails også har denne inne når de åpner. Betalte $14.50

Liker dere denne også? 🙂

5 comments

  1. Pamsan

    Underbart. Jag har lacket hemma men har inte testat det än. Nu blev jag verligen sugen. Dina bilder är fantastiska.

  2. Sminkan

    Mitt står otestat sedan typ september. Jag vet inte vad det är för fel på mig…

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)