Happy New Year!

Hadde store planer om avansert nail art i dag, men på grunn av migrene måtte jeg holde det enkelt. Jeg har brukt den fantastiske Picture Polish Cosmos som base og stemplet med FNUG psychedelic (sølv holografisk) over der. Brukte fyrverkerimotiv fra Big SdP-D.

New year 2012-13

Selv om det ble enkelt er jeg likevel veldig fornøyd med resultatet.

Stjernen på ringefingeren satt jeg på for å minnes den 23 år gamle jenta fra India som ikke fikk feire et nytt år. Jeg har vært helt satt ut av den saken siden jeg først hørte om den. La 2013 bli et år hvor man jobber enda mer for at kvinner skal kunne føle seg trygge etter en tur på kino, uansett hvilket land du er i.

Jeg vil også takke dere for året som har vært, jeg er veldig takknemlig for hver eneste leser jeg har. Håper jeg har inspirert dere litt dette året og gleder meg til å fortsette med det i 2013.

Ta vare på hverandre i kveld og ha en fin feiring!

From Millan.Net

17 comments

 1. Benedikte

  Nydelige nyttårsnegler! 🙂 Nå skal jeg sette i gang med mine, tror de blir røde, Jane Eyre fra a-england, med litt ekstra glitter på ringfingrene. Godt nyttår!

 2. Marte

  Nyyydelige negler! For oss som er litt nye på dette, kan du ta bilde av/forklare hvordan stemplene virker? Har aldri sett dette for negler før 🙂

  Her har jeg gjort det enkelt med ciate caviar, gull med blanke perler på. Det glitrer i alle fall! 🙂

  Godt nyttår! Klem fra ny og inspirert leser 🙂

 3. Berit

  Dette må være de fineste neglene vi noen gang har sett!

  Alva sier at hun og Frank kommer til Oslo i løpet av året (jeg hadde tenkt at dette skulle være en mor-datter-tradisjon, men nei…:)).

  Godt nyttår til dere fra Ida, Alva, Berit og Frank

 4. Sminkan

  Verkligen en vacker manikyr! Synd att du fick migrän, det är aldrig roligt. Hoppas du känner dig bättre och att nyårsafton alla fall blev lite rolig.

 5. rijaH

  Uhh I like them a lot! Very nice combo 😀 But then again FNUG is always a good thing to put on, at any time 😀

 6. Lani Maverick

  What a magnificent new years mani!!! Happy New Year! Yes, what happened in India is horrible. Let’s hope the demonstrations will change things to the positive, and hopefully spread to all other countries where women don’t have the same value and rights as men.

 7. Deborah

  You are definitely an inspiration! You always do such gorgeous nail (including these) and I just love your blog so much :). Happy new year and all the best for 2013!

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)