Magical Forest

Jeg vet mange rundt omkring sitter med magnetiske lakker i samlingen og også at mange sier at de er så “over” den trenden. Men i disse gjenbrukstider så er det jo fint å kunne bruke lakkene sine også. Så å finne alternative måter å bruke de på er jo bra. Her har jeg brukt en grønn magnetisk Sally Hansen-lakk i bunnen og over der puttet jeg en glitterlakk for å skape en litt annen effekt.

Nå spiller det ingen rolle om magnetstripene er rette eller om topplakken får mønsteret til å gli utover, mønsteret skal bare skape et spill i baselakken. Glitterlakken er Crystal fra Love My Nails, den fikk jeg av fine Lauri før hun startet CrowsToes. <3

Magical Forest

Jeg synes resultatet ble litt stilig og det er jo superenkelt også. 🙂 Ser litt ut som en magisk skog. Eneste som mangler er en liten fe som kommer flyvende. 😆 Du kan også stemple over magnetlakk for kule effekter.

Denne manikyren ble til på tampen av kvelden i går, jeg hadde lekt med lakker i timesvis og da jeg skulle se på bildene oppdaget jeg et stort fingermerke på linsa, synes ikke det var så gøy. Masse arbeid som ikke lever opp til min standard. Blah! Da var det bare å begynne på nytt.

Også pønsker jeg sånn på nyttårsmanikyren, har fått mange tilbakemeldinger på at folk gleder seg til å se den. Får ikke prestasjonsangst da, nei. 😛

Har du din ferdig planlagt, eller kanskje du allerede har lagt den? Jeg husker at jeg slet veldig i fjor også, men den manikyren ble jo bra til slutt.

(Det er forresten veldig gøy å sjekke lesertallene nå om dagen, virker som om dere liker at jeg leker litt med lakkene og ikke bare swatcher.)

Har dere noen forslag til nyttårsnegler?

3 comments

  1. inger

    Vil bare si at jeg prøver å huske på å stemme på deg hver dag, oppfordrer alle andre til å gjøre det samme 🙂 Godt nyttår!

  2. linalinux

    Jag gillar det, jag föll aldrig för magnettrenden men jag tycker det är jättebra att du ger lite inspiration till att göra nåt kul med dom. Det var en väldigt snygg grön färg med.
    Dessutom tycker jag att när man har så många lacker borde man använda många olika, jag funderar på att kanske göra ett “untrieds”-race och byta dagligen och gå igenom många av dom oprovade, men jag vet inte om det skulle vara roligt eller bara stressande 🙂
    min nyårsmanikyr är klar! jag hade världens beslutsångest, inte bra att bygga upp så stora förväntningar på en enda dags manikyr 😀 jag har massa olika jag hade velat ha på nyår för att det är då det känns roligast att ha sitt finaste.. men det är ju bara en dag om året 😀

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)