Cirque – XX, pastellfarget glitter

Da jeg så denne swatchet hos en blogger ble jeg helt forelsket og bare måtte kjøpe den. Denne mixen av glitter var helt fantastisk. Valgte å putte den over en lys farge bare fordi jeg trodde det ville se bra ut. Og det gjorde det. Baselakken er Essie Where’s My Chauffeur fra Essie sin vinterkolleksjon.

Cirque-XX og Essie Where's My Chauffeur

Cirque-XX og Essie Where's My Chauffeur2

Disse fargene sammen får meg til å lengte til våren, en liten forsmak på pastellene som venter oss kanskje? Gleder du deg til å finne frem pastellene igjen?

Cirque-XX er kjøpt direkte fra Cirque sin nettbutikk, men etter hva jeg forstår så vil den også snart være tilgjengelig fra Norway Nails når den åpner. Jeg betalte $13+ frakt for XX, Essie kjøpte jeg hos nailsupplies for $5.95.

8 comments

  1. Pingback: Cirque Planet Caravan | Neglelakkmani

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)