Stjerneklar natt

Blinger det litt opp igjen i dag, dette er kanskje et alternativ til nyttårsmanikyr? Mørk blå bakgrunn med sølvstjerner. Stjernene er faktisk av stoff, men er beregnet til nail art og gir en stilig 3D effekt.

OPI Road House Blues with stars

Produkter brukt:

 • OPI Road House Blues

Jeg har det så gøy med å rote i nail art stashet mitt for tiden, jeg har savnet det sånn. 🙂 Så nyttårsløftet mitt må bli noe sånt som mer nail art mindre swatches. Altså swatches er greit det altså, men det dreper litt av gleden min over neglelakk.

Hva synes dere er best, swatches eller nail art?

14 comments

 1. Lisa

  Jeg liker swatches best fordi jeg ikke driver med nail art selv. Det er fascinerende å se på, men swatches er mer relevant for meg. Så ikke slutt med swatches!

 2. Line S

  Så utrolig fint!
  Jeg har mest nytte av swatches, men jeg forstår at swatches er kjedelig for deg.
  Litt av begge deler synes jeg er bra!

  Fortsatt god jul!

 3. linalinux

  jag gillar både och, du har så vackra bilder alltid så det är roligt att titta på vad du än visar 😀

 4. Lii

  Jeg har jo aldri swatcher sjøl, med mindre jeg ikke liker lakken. Så jeg skjønner at det er litt drepende på gleden.
  Begge blir nok bra.

 5. Sminkan

  Jag har funderingar på antingen mörkblått med silverstjärnor, typ som här, eller Lady Sings the Blues till nyår. Har inte bestämt mig än.

 6. Ling

  Stjernene er kjempefine, dette er første gangen (like, ever) at jeg har fått lyst til å kjøpe noe nailarty 😉 Så fortsett med slikt! Jeg er veldig glad for swatches også, men syns faktisk at det viktigste er at du gjør det du syns er gøy! Du tar gode bilder og skriver tilsvarende poster, så keep up the good work 🙂 Godt nyttår!

  • Karianne

   Tusen takk! Det beste er jo å inspirere, hvis ikke så hadde det ikke vært vits i å blogge. 😀 Godt nyttår til deg også!

 7. Pingback: Nailstation Revolver | Neglelakkmani

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)